5 proizvoda koji te ulepšavaju tokom sna

Mnogo toga je nemoguće uraditi tokom sna, ali nega kože nije jedna od njih. Veliki broj proizvoda dizajniran je za upotrebu tokom noći a naša urednica je odabrala svoje favorite. Pred vama je najboljih pet proizvoda za negu tokom sna!

1. NOĆNA MASKA ZA LICE

Maske su ultimativni proizvod za negu kose. Iako tretman od 10 – 15 minuta može momentalno učiniti vaš ten blistavim ništa nije ravno noćnoj maski za lice zahvaljujući kojoj ćete se ujutru probuditi kao da ste savršeno odmorni čak I kada to niste. Volim da koristim NovAge Intense Skin Recharge noćnu masku za lice. Njeni efekti su pojačani zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, nutritvno bogatim uljima inka inči i cupuacu puterom koji su poznati po svojim blagotvornim svojstvima.

 

2.TRETMAN ZA KOSU 

Alati za posvetljivanje i stilizovanje mogu učiniti moju kosu beživotnom i lomljivom zato često koristim tretmane za kosu. Moji omiljeni proizvodi su serumi koji pomažu u oporavljanju dlake iznutra kao i ulja za kosu sa dodatkom prirodnih ulja za sjajnu kosu. 

3. ULJE ZA LICE

Moja koža se često veoma lako isuši, tako da uvek dodam par kapi ulja za lice (nakon seruma ili noćne kreme). Imam dva favorita:NovAge Nutri6 uljane kapsule za lice koje sadrže jedinstvenu mešavinu 6 prirodnih ulja bez parabena, sertifikovano organsko EcoBeauty ulje za lice sa arganovim uljem i ekstraktom pamuka. Oba proizvoda mi daju gladak, blistav ten tokom noći.

4. NOVAGE ECOLLAGEN NOĆNA KREMA

Dok spavate, vaša koža se regeneriše i stvara se kolagen. Zato svoju rutinu nege kože uvek završim sa Ecollagen noćnom kremom. Dizajnirana je tako da poboljšava proizvodnju kolagena i izglađuje fine linije. Moje bore generalno izgledaju izglađeno a koža zdravije i lepše kada se probudim.

5. KREMA ZA STOPALA

Blagodeti noćnog sna ne vide se samo na vašem licu, a nedelja uveče je idealno vreme za masažu i kremu za stopala. Za dodatne efekte volim da obučem hidrirajuće čarape nakon kreme za stopala!

Tekst: Fotografije: Getty Images