Ideje za poklone za širenje ljubavi!

Ko kaže da je Dan zaljubljenih samo za parove? Možda ste osetili Amorovu strelu kada ste ga prvi put videli... ali ste takođe osećate duboku ljubav prema prijateljima i porodici! Evo nekoliko ideja da im pokažete koliko vam je stalo!

Za partnera
Šta je romantičnije od Pariza noću? Eclat Nuit je inspirisan pariskom privlačnošću, njegovom blistavom energijom i osvetljenim scenama na noćnom nebu. Nosite mirise zajedno i pripremite se da osetite snažnu senzualnost!  

Za majku
Ona vas je naučila kako da volite svoje telo kao najdragoceniji dar života. Sada je vreme da joj vratite malo te ljubavi proizvodima za negu njene kože - jer ona to zaslužuje! NovAge ProCeuticals 6% AHA piling rastvor i Retinol kapi sa serumom.

Za oca
Ako vas je naučio kako da neustrašivo pristupate životu, dajte mu miris koji predstavlja upravo to! Glacier i Glacier Fire osnažuju sveže mirise inspirisane najekstremnijim pejzažima prirode. Psst… možete mu dati oba ili zadržati jednan za brata ili deku! 

Za najbolju prijateljicu
Ako volite da budete u toku sa najnovijim trendovima i delite savete o šminkanju, ovo je poklon za nju! Wonder Lash XXL maskara je jedan od najomiljenijih, a raznovrsnost nijansi Colour Stylist Ultimate ruževa a je savršen način da se uklopi u njenu jedinstvenu ličnost! 

Za koleginicu
Ako vam ona ili on pomažu od početka i vaša su omiljena osoba da podelite šoljicu kafe, sada je vreme da to pokažete! Nisu bitne pol ili godine... ključno je održavati hidrataciju kože. Pogledajte naš Hydra Radiance asortiman!

Nema ništa lepše od osećaja da ste voljeni i cenjeni. Da li ste spremni da širite ljubav?

Tekst: