Savršeni poklon prema omiljenom cvetu!

Da li ste znali da vaše omiljeno cveće govori puno o vama? Ovi dragulji iz prirode imaju sopstvene priče i posebna značenja – baš poput Norrsken nakita! Svaka naša kolekcija nakita nije samo nadahnuta prirodom, nego ima i svoju jedinstvenu priču.

BOŽUR
Svojim izuzetno nežnim izgledom, božuri simbolizuju lepotu, strast i romantiku. Ukoliko voli božure, romantičan je tip. Love Rose Quartz kolekcija savršeni je izbor za nju! Prirodni ružičasti kvarc u obliku srca središnji je deo kolekcije – a poznat je kao kamen večne i bezuslovne ljubavi!

MASLAČAK
Prema legendi, ako oduvate semenke maslačka i poželite želju, ona će se i ostvariti.  To je verojatno najčarobniji cvet od svih! Baš kao i bubamare za koje se veruje da donose sreću. Šta kažete na ideju da joj poklonite amajliju nadahnutu prirodom? Pogledajte našu Lady Bug Spinel kolekciju!

TREŠNJIN CVIJET
Trešnjin cvet je simbol proleća i promena. Baš poput leptira, simbolizuje nadu i nove početke te nas podseća na prolaznost života. Poklonite joj nakit Butterfly Strawberry Quartz kolekcije koji savršeno odgovara njenoj prekrasnoj duši. Psst… za prirodni jagoda kvarc se veruje da inspiriše pozitivnom energijom!

SUNCOKRET
Suncokreti su uvek u potrazi za toplinom sunca i simbol su odanosti i ljubavi. Ako je ona ta koja vam ulepšava dan, Sunflower Quartz kolekcija je najbolji izbor za nju! Sadrži kubni cirkonijum i dimni kvarc, kamen koji predstavlja našu povezanost s majkom Zemljom.  

ANEMONA
Svojim otvorenim laticama, cvetovi anemone predstavljaju iščekivanje i uzbuđenje oko budućnosti. Ako je to njen omiljeni cvet ili ako se sprema za nove početke, Anemone Topaz kolekcija je savršeni odabir! Predivni komadi nakita s belim topazom, kamenom za koji se veruje da nas ispunjava pozitivnošću.  

LJILJAN
Ljiljani se povezuju sa svežim počecima i ponovnim rođenjem. Širokim rasponom vrsta i boja, savršeni su podsetnik na lepotu proleća. Šta kažete na kolekciju nadahnutu pejzažima u zoru, kada se jutarnja rosa hvata za latice cveća? Pogledajte našu Dew Drop Serpentine kolekciju! Kreirana je oko prirodnog serpentina za koji se veruje da nam daje samopouzdanje za suočavanje s novim poduhvatima u životu.

LAVANDA
Lavanda nije poznata samo po svojoj lepoti, nego i po sposobnosti da umiri vaša čula i kreira opuštajuću atmosferu. Baš poput amazonita, energetskog kamena koji je poznat po svojem opuštajućem dejstvu. Ako je odabrala lavandu, a vi volite njen spokoj, Hail Amazonite kolekcija je pravi izbor za nju!

VISIBABA
Predivne i odvažne, visibabe su prvi cvetovi koji se probijaju kroz sneg u rano proleće. Ako je upravo to njen omiljeni cvet, sigurno je strastvena i snažna žena! Proslavite njen jedinstveni duh uz Snow Drop Labradorite kolekciju. Kreirana je oko ružičastog kvarca i labradorita za koji se veruje da donosi snagu i moć transformacije. 

Još niste pronašli savršeni poklon? Nikakav problem, Norrsken ima savršenu kolekciju za svaku ženu! Pogledajte naš Norrsken katalog  i pronađite savršeni nakit baš za nju!

Tekst: Fotografije: Justyna Kalicka