U trendu: Stvarna lepota za stvarni život

Prirodni make-up je jedan od trendova koji se pojave svakih nekoliko sezona, ali ovaj put je dodatno obogaćen. Šta je zapravo novo u prirodnom izgledu?

1. Započnimo s prirodnim

Prirodni make-up u širem smislu znači make-up koji je bliži vašem prirodnom izgledu i ističe ono što vi već sami posedujete, ali NOVI prirodni izgled znači da jednostavno zračite iznutra. Novo prirodno su jednostavnija jutra i višenamenski proizvodi. U suštini, taj izgled podrazumeva manje vremena ispred ogledala i više vremena kada izgledate sjajno!

Lepota spolja i iznutra

Kada se iznutra osećaš odlično, jednostavnije je da uživaš u svakom danu. Započnite s tim da ste dobro naspavani i da pijete dovoljno vode. Pitali smo naše modele za vreme jednog od snimanja kako uspevaju da izgledaju tako dobro. Pored toga što piju dosta vode, dale su nam i odličan savet: masaža i nanošenje sredstva za hidrataciju kože na područje vrata da bi vam lice izgledalo sveže. 

3. Prepustite se pojednostavljenim jutrima u toku sedmice

Dosadila vam je borba s različitim bočicama i četkicama kada se ujutro spremate i žurite da izađete iz kuće? Novi prirodni izgled podrazumeva pronalaženje višenamenskih proizvoda uz pomoću kojih će vaša jutra biti mnogo jednostavnija. Uzmite za primer The ONE A-Z Hydra toniranu kremu sa ZF 30.Hidratacija, potpuna prekrivenost i zaštitni faktor 30 su samo neki od preko 10 prednosti u jednoj tubi. Dodajte sloj vaše omiljene maskare i spremni ste!

Novi prirodni izgled je jednostavno postići baš kao što je i nega iznutra, pojednostavljanje jutarnje rutine i pronalazak proizvoda koji vam pružaju više funkcija. To je stvarna lepota za stvarni život.

Tekst: