Najluksuznije stvarčice po našem izboru

S vremena na vreme volimo da ugađamo sebi. Može biti vrlo zabavno ukoliko investirate u luksuzne proizvode koji imaju izvanredan učinak, ali koji su to proizvodi na koje se isplati utrošiti novčana sredstva. Naša urednica Sophia Marinho de Lemos nam je pomogla u traženju odgovora.

Elegantni sjaj

Ako mene pitate, bronzani je sjaj obavezan tokom cele godine i spada u ultimativni luksuz. Velik je izbor bronzera na tržištu, ali su moj omiljeni proizvod Girodani Gold kuglice. Ručno su oblikovane u Italiji: od pripreme pigmenta do oblikovanja kuglica. Tim koji izrađuje ove kuglice za nijansiranje teži perfekcionizmu te je posvećen savršenstvu izrade. 

Kosa za kojom se okreću

Postoji izreka da je kosa  “kruna svake glave”. Ona je svakako ispravna. Ako je vaša kosa sjajna i zdrava, i vi ćete blistati punim sjajem. Nedavno sam počela koristiti Eleo ulje za kosu i oduševljena sam! Eleo moju kosu čini elastičnom i sjajnom. 


Tečni puder

Tečni puder trebao bi da osigura potpuno prekrivanje i postojanost tokom dana i večeri. Eksperimentisala sam sa mnogim formulacijama iznova svake godine, ali sam svejedno verna Long Wear mineralnom tečnom puderu koji je obogaćen vulkanskim mineralima planine Etna. Nešto je skupoceniji od ostalih tečnih pudera, ali svakako vredan investicije.


Prelepe oči

Prilikom razmene iskustava s drugim beauty urednicima svi se slažemo u jednom: jednostavno ne možemo bez maskare. Luksuzne trepavice naglašavaju oči na način da su uvijene, produžene, punije i tamnije u isto vrijeme. Zavisna sam od The One Eyes Wide Open maskare.

Usne koje mame

Kad sam u potrazi za bojom i hranjivom formulacijom koristim Giordani Gold Iconic ruž za usne u boji Red Fatale. Ovaj je ruž posebno interesantan jer je obogaćen arganovim uljem, prirodnom sastojkom koji ima obnavljajuća svojstva. 


Nega kože

Sastojak Genistin je vrlo koristan antioksidant i nalazi se u soji. S obzirom na stimulišući učinak koji ima na kolagen ovaj je sastojak idalan u borbi protiv znakova starenja kože. Zato obožavamo Time Reversing Day & Night Essence[SM1] . Ne samo da obožavam taj proizvod, već zlatno pakovanje izgleda zaista atraktivno u mom kupatilu.


Tekst: Fotografije: Oriflame Editorial Team