Izbor urednika: Najbolji mirisi za njega

Mirisi imaju veliku moć da zaista izraze vašu suštinu, ali pronaći pravi izbor u džungli mirisa može biti pravi izazov. Zato smo mi tu; pročitajte više o odabranim mirisima za njega i možda ćete pronaći onaj koji je baš za vas!

ODABRATI PRAVI MIRIS

Mirisi se doživljavaju na 3 načina: prve note su ono što ostavi utisak; srce mirisa se oseti posle nekoliko minuta a baza je onaj miris koji traje. Naše čulo mirisa je jedan od najmoćnijih aduta kada se radi o načinu na koji doživljavamo ljude, a kada umete da koristite emocionalnu snagu koju određeni mirisi mogu da probude onda umete da odaberete pravi miris.

 

IZBOR UREDNIKA - MIRISI ZA NJEGA:

1. ELEGANTAN MUŠKARAC 

Mister Giordani je za muškarca slobodnog duha i koji živi u trenutku. Sa neočekivanom kombinacijom grejpfruta i đumbira, Mister Giordani ima jak i snažan senzualni pečat koji je osnažen zelenim geranijumom i biberom. Dodatni kvalitet gornjih nota vetivera budi spontanost i mladalački šarm i eleganciju koji privlače druge ka njemu.  Da li ga reči jedinstven, magnetski privlačan i neodoljiv opisuju? – Onda je ovo pravi miris za njega!

 

2. AVANTURISTA

Venture Beyond  je za muškarca koji se usuđuje da prevazilazi granice. Predstavlja kontrolu, energiju i svežinu. Ako je izrazito istraživačkog duha i voli izazove u svakom smislu onda je ovo miris za njega! Penušave, voćne note mandarine inspirisaće njegov smeli duh dok će moćne note hrasta istaći njegovu muževnost. Venture će mu dati onu savršenu dozu samopouzdanja i ostaviti uzbudljive tragove za njim! 

3. SAMOUVEREN MUŠKARAC  

Ovaj miris nije za osobe slabog srca; inspirisan nordijskim bogom Torom, Possess isijava božanskim adutima kao što su  moć i snaga. Baš kao i Tor, ova parfemska voda je definitivno od onih koja se izdvaja. Gornje note bergamota i inspirativni ledeni akordi odišu muževnošću, dok note u srcu mirisa otkrivaju zavodljiv, slani ton sa suptilnim akordima žalfije. Note u osnovi - hrastovina i snažni drvenasti akordi neodoljivo zaokružuju miris i čine ga nezaboravnim. Ako je tip muškarca koji voli da odaje utisak neustrašivosti i izgovara velike reči onda će mu ovaj miris definitvno pojačati samopouzdanje i pomoću mu da izrazi svoju ličnost! 

Tekst: Fotografije: Charlotte