7 eko kozmetičkih proizvoda koje treba da probate odmah!

Oriflame neprestano istražuje nove načine da na ekološki odgovoran način usavršava svoje proizvode. Tako smo stigli do velikog broja novih proizvoda sa potpuno neverovatnim benefitima. Pred vama su neki od favorita naše urednice Jeanette Olsson!

1. PILING GEL ZA TUŠIRANJE

Da li je i vama potrebno tuširanje ujutru da biste se stvarno razbudili? Onda probajte novi, osvežavajući Love Nature gel-piling za tuširanje sa mentom i malinom. Piling zrnca su prirodnog porekla što znači da neće imati negativan uticaj na naše okeane. A osim toga, predivno miriše! 

2.VRUĆE ULJE ZA KOSU

Svima je poznat osećaj frustracije kada pokušavamo da očešljamo umršenu kosu. Rascvetali krajevi i oštećena kosa ponekad su pravi košmar! Srećom, ova mala tuba sa kokosovim uljem i proteinima pšenice je u potpunosti dorasla tom izazovu. Samo je ostavite na minut u toploj vodi a onda umasirajte sadržaj u kosu – hidratacija će joj tako prijati. 

3. KREMA ZA LICE

Ecobeauty krema za lice, ima sertifikat da je prirodna kao i sertifikat fer trgovine - očigledno je zašto je na ovoj listi. Sa uljem semena brusnice i pasjeg trna, puna vitamina E, masnih kiselina i antioksidanata, pomaže vašoj koži da održi svoju prirodnu vlažnost. 

4. ŠAMPON

Ko ne želi meku i zdravu kosu? A ako postoji odgovoran način da dođemo do nje – tim bolje! Formule naših šampona su biorazgradive, bez silikona i bezbedne po okolinu – oslobodiće vas peruti, sačuvaće boju i rešiti problem masne kose. Sve što vašoj kosi treba – na prirodan način! 

5. ULJE ZA LICE

Potrebno vam je da brzo povratite vlažnost kože? Dodajte par kapi Ecobeauty organskog ulja za lice u svoju dnevnu ili noćnu kremu. Sa ekstraktom pamuka i organskim arganovim uljem duboko ishranjuje i omekšava kožu. 

6. TEČNI SAPUN ZA RUKE

Da li ste znali da u proseku peremo ruke 10 puta na dan? Nije ni čudo da su tako suve, zar ne? Zato izaberite nežan tečni sapun poput Love Nature sa maslinovim uljem i alojom. Takođe je biroazgradiv! 

7. MLEKO I TONIK ZA ČIŠĆENJE

Naše Ecobeauty mleko i Ecobeauty tonik za čišćenje lica su sertifikovani organski proizvodi koji dubinski čiste vašu kožu i pritom je nežno neguju. 

Tekst: