Sunkiss Garden EDT: Uživajte u lepoti leta

Ubrzani način života koji danas odlikuje većinu nas, zahteva da se pronađe vreme koje ćemo posvetiti samo sebi. Naša nova toaletna voda Sunkiss Garden podseća vas na momente mira, tišine i uživanja u letnjem vremenu i suncu. Otkrijte novi cvetno-voćno-drvenasti miris koji će biti savršen deo vaše letnje kolekcije!

Inspirisan letom

Sunkiss Garden je inspirisan sunčanim vremenom i kreiran uz tropske note pitaje. Ovo tropsko voće koje se još zove i zmajsko voće, ima sladak i lagan ukus a spektakularnu boju zbog koje ćete se osećati kao da ste u raju.


Tip: cvetno-voćno-drvenasti

Početne note toaletne vode Sunkiss Garden su limun, marakuja i zmajsko voće. Srce mirisa odlikuju malina, đurđevak i cvet plumerije, što ga čini još sunčanijim i pojačava asocijaciju na leto. U osnovi su mošus, praline i kedrovina koje mirisu daju na ženstvenosti.


Upoznajte kreatorku mirisa:

Elise Benat

 

“Kada kreiram miris, vidim scene. Kao fotograf, zamišljam moje mirise kao da su prizori”.

 

 

 

Elise kreće od sirovina koje koristi za svoje mirise. Oslanjajuču se na svoje bogato putničko iskustvo, uživa u izazovu da pretvori mesta u mirise i kreira suptilne ali nepredvidive mirise.

 

Cvetna kolekcija

Ovaj miris je ekstenzija linije My Little Garden; dva mirisa u srcu imaju đurđevak a u osnovi mošus. Početne note Sunkiss Gardena je živopisna pitaja, dok My Little Garden odiše sveži cvet bosiljka.

Beg iz urbane džungle

Uz miris kao što je ovaj, vaša čula beže iz gradskog života u mir i ravnotežu koja vam je potrebna. Nekoliko kapi na koži doneće vam onaj osećaj savršenog letnjeg dana: miris cveća, aromu voća, toplinu sunca i svežinu vode.

Tekst: Fotografije: Oriflame