3 razloga za volite prirodu ako imate normalnu kožu

Ako je vaš tip kože normalan, imate sreće! To, međutim ne znači da ne treba da se brinete o svojoj koži. Naprotiv, treba je održavati lepom i zdravom, a to je upravo ono što čini nova linija Love Nature sa organskom alojom i kokosovom vodom. Imate najmanje 3 razloga da zavolite ovu liniju!

1. Formula se zasniva na organskim sastojcima

Aloja vera i kokosova voda koje se nalaze u Love Nature formuli su organskog porekla. To znači da se, birajući ove proizvode, u isto vreme brinete i o prirodi i o svojoj koži.

 

2. Benefiti prirodnih sastojaka  

Aloja i kokosova voda imaju izuzetno povoljno dejstvo na lepotu! Naša linija koristi ih za kremu za čišćenje, tonik, masku & piling i gel za područje oko očiju.

 

  • Osvežavajuća aloja

    Čak 95% listova aloje sastoji se od vode, što objašnjava na koji način opstaje u vrelim klimatski uslovima. Osim što hidrira, ova biljka poznata je po umirujućim i antioksidantnim svojstvima.

     

  • Hidratantna kokosova voda

Deluje kao magnet i pomaže vašoj koži da privuče i zadrži vodu. Ipak, ovaj super satojak pospešuje i rehidrataciju čineći da vaša koža duže bude sveža.

 

3. Doprinos održivoj budućnosti

Pakovanje linije Love Nature sa organskom alojom i kokosovom vodom napravljeno je od 40% reciklirane plastike. Koristeći ovu liniju bićete sigurni da ste doprineli održivoj budućnosti i zdravlju planete.

Tekst: Fotografije: Oriflame