Kako se spakovati za letnju destinaciju

Kada se spremate za letovanje, postoje neki beauty proizvodi koje je neophodno poneti. Pogledajte našu listu za sigurno uživanje u odmoru!

Zaštita od sunca

Bez obzira da li idete da se sunčate pored mora ili ćete odmor proveti u nekom gradu, neophodno je da sa sobom ponesete kremu za sunčanje. Osim kreme, ukoliko je vaša destinacija za odmor neki grad, potrebna vam je i dodatna zaštita kože od zagađenja vazduha, koju pružaju proizvodi poput Optimals Multi-Protection Urban UV Day Shield SPF 30. Ne zaboravite ni naočare ni omiljeni šešir! Tek onda ste potpuno spremni da se prepustite čarima leta.

 

Letnje osveženje

Maksimalno iskoristite svoje letnje dane uz energizirajuće gelove za tuširanje iz naše Love Nature kolekcije. Prirodni sastojci i biorazgradive formule garantuju da ćete i na odmoru odabrati održivost. Da ne pominjemo što, osim dobrobiti po kožu i okolinu, gelovi iz ove kolekcije imaju i neverovatno dobar miris!

 

Zaštita od znojenja

Da biste zaštitili kožu od znojenja, opredelite se za rol-on umesto dezodoransa u spreju. Iz naše Activelle linije odaberite rol-on sa ActiBoost tehnologijom, koja se aktivira pri pokretu i pruža osećaj svežine. Savršeno za aktivan odmor!

 

Kozmetička torbica

Važno je da ponesete prostranu kozmetičku torbicu u koju lepo mogu da stanu svi neophodni proizvodi. Providni džep u našem Luna neseseru je veoma zgodan jer lako možete naći sve što vam treba, dok imate i vrećicu za šminku koja se lako skida od ostatka nesesera i savršena je za poneti!

 

Tekst: Fotografije: Oriflame