Ideje za poklone za Dan žena

Hajde da priznamo, izbor pravog poklona za dragu osobu u svakoj prilici može biti prilično izazovan zadatak. Čak i ako postoji toliko mnogo opcija koje možete izabrati, ponekad vaš um jednostavno ne može da se odluči. Kako se Međunarodni dan žena približava, svi ćemo morati ponovo da se suočimo sa tom teškom odlukom. Ne brinite, jer sa ovim malim vodičem sa neverovatnim proizvodima sigurno ćete pronaći neke sjajne poklone.

1. MIRISI

Naš izbor: Dare To Shine EDT 

Ova nova toaletna voda sačinjena od očaravajućih nota sunčanog cveta tijare, notama zelene kruške i nežne vanile u bočici inspirisanoj dijamantima je savršen poklon za Dan žena. Jer znate kako kažu – dijamanti su najbolji prijatelji svake žene! 

 

2.CVETNI MOTIVI

Naš izbor: Bunch of Love Hand Cream , Shower Cream & sapun

Dan žena treba da bude ispunjen cvećem, a ova linija za negu kože Bunch of Love je upravo to. Ovaj nežni gel za tuširanje i krema za ruke sa svežim cvetnim mirisom učiniće ovaj dan zaista posebnim i nezaboravnim!

3. BOJE!

Naš izbor: The ONE 10 u 1 lak za nokte

Ženi u pokretu koja voli da ima savršen manikir, lakovi za nokte 10 u 1 s 10 prednosti u samo jednoj bočici biće najbolji izbor. Postoji 10 različitih nijansi koje možete izabrati, pa kreirajte šareni set za svoju dragu prijateljicu!

4. LUKSUZ!

Naš izbor: Giordani Gold tečni puder protiv starenja i Giordani Gold Rose Petal kuglice za nijansiranje

Pomozite vašoj mami da zadrži svež i mladalački izgled s Giordani Gold Age Defying tečnim puderom, sunđerima laganim za korišćenje, i dodajte kuglice za nijansiranje da zablista od radosti! Neka to bude savršen dan!

5. POKLON SET

Naš izbor: Eclat Femme Weekend set

Izuzetna kombinacija mirisa mošusa, belog cveta frezije i breskve u ovoj toaletnoj vodi sigurno će izazvati radost kao poklon. Dodajte kremu za telo koja je prožeta istim notama i možete uživati u nežnom mirisu tokom celog dana. 
Takvi setovi uvek donose osmeh na žensko lice! 

 

 Sada kada imate ovaj zgodan mali vodič u vašim rukama, odabir poklona za vašu majku, ženu, sestru, prijateljicu, komšinicu, ili bilo koju drugu ženu u vašem životu je mnogo jendostavniji. Odaberite pravi dar za dame koji će ih potpuno oduševiti!

Tekst: Fotografije: Oriflame / Shutterstock