Priče o mirisima: Bekstvo? Da, molim!

Prekinite šta god da radite. Zgrabite kaput i jednostavno idite. Zvuči dobro, zar ne? Svi volimo taj osećaj prepuštanja i uživanja u trenutku, tu spontanost. To je suština uzbudljivog života, kao i novog mirisa. Nastavite da čitate, pronaći ćete još inspiracije…

Gde na svetu? Bilo gde.

Čak iako ne možete da odete na paraglajding na Ande, ili da se prošetate poljima Lavande u Francuskoj, možda smo otkrili miris koji će vaš duh odvesti na putovanje oko sveta. On predstavlja esenciju putovanja, avanture i romantike, i kao duh iz boce  živi u prelepoj bočici. 

To je zapravo ceo svet u bočici. Upravo je to bila ambicija novih zvezda u usponu po imenu – Fanny Baal i Caroline Dumur – da stvore inspirativan novi miris, Born to Fly.  Taj osećaj vožnje u otvorenom kabrioletu i prepuštanje nepoznatom, to uzbuđenje je ono što su tražili. I to je iskustvo koje ovi mirisi donose.

Kvalitetan miris je ono što će vas odvesti tamo gde želite. A sa inspiriacijom koju će vam doneti Nashi kruška iz Japana, nektar agave iz Meksika i morskog povetarca sa Madagaskara, sve što treba da uradite je da zatvorite oči. 

Dakle, ne morate da se pakujete (i ne razmišljajte o februarskoj hladnoći). Ovo može biti savršena karta za putovanje oko sveta za radoznale duhove.

 

 

Tekst: