Obeležite sa nama Dan planete Zemlje!

Koliko često pomislite na prirodu i dobrobit naše okoline? 22. april je Dan planete Zemlje, dan koji treba posvetiti našem jedinom domu, mestu na kojem živimo i od kojeg zavisimo.

Postoji mnogo načina da našu planetu čuvamo i oporavimo od raznih štetnih uticaja; jedan od njih je da se pobrinemo za pčele, male radilice koje nam dnevno obezbede najmanje jedan obrok a čija egzistencija je krivicom čoveka sada ugrožena. Zato smo rešili da posadimo lekovito bilje koje će privući pčele i pomoći da se povrati ekološka ravnoteža.

Oriflame će sa svojim partnerima i SuperNatural festivalom, obeležiti Dan planete Zemlje, 22.4.2019. na Adi Huji sa početkom u 11 sati.

Detalji događaja:

10:30-11:00

Okupljanje

11:00-11:30

Uvodni govor

11:30-12:00

Sađenje

12:00-12:30

Radionica – Značaj biljaka u kozmetičkoj industriji

12:30-13:30

Wellness delicije

 

SPECIJALNI GOST: ŠVEDSKI AMBASADOR Jan Lundin

Svaka promena je važna! Pridružite se našem druženju i pomozite da povećamo svoj doprinos za očuvanje naše planete.

Kako do lokacije?

Iz pravca ulice 29 Novembra (sada Bulevar Despota Stefana) prođite ispod Pančevackog mosta, i nastavite pravo u Višnjičku ulicu.

Nastavite pravo Višnjičkom (oko 2km), sve dok ne vidite sa desne strane BIG Fashion shopping centar.

Nakon 200 metera posle BIG Fashion-a, na semaforu skrenite levo, idite malom nizbrdicom pa još 150 metara, i onda skrenite desno.

Nastavite pravo (oko 700m) sve dok ne stignete do teneskih terena. Kod tenesikih terena pratite put, sa asfaltnog puta, pocinje makadamski put, pa tu odmah skrenite desno.

Nastavite pravo (oko 700m). Kada naiđete na zelenu kapiju, nastavite pravo dok ne dođete u Supernatural park.

Dobro došli u Supernatural Park!

 

Tekst: Fotografije: Oriflame