Groznica letnje večeri: Otkrijte savršene mirisne kombinacije!

U vrelim letnjim danima biramo cvetne i svežije mirise ali kada dođu tople letnje noći, možemo se posvetiti malo sofisticiranijim notama. Ako planirate izlazak sa voljenom osobom, imamo predlog savršenih mirisa za oboje. Otkrijte harmonične mirisne note za nju i njega!

Zavodljive kompozicije

Ako tražite senzualne mirise za nju i njega, ovo je mirisna kombinacija koju ne smete propustiti. So Fever Together parfemska voda za nju i So Fever Together toaletna voda za njega su dva mirisa kreirana da začine večnu igru zavođenja! Ovi orijentalni mirisi u kombinaciji sa cvetnim notama imaju jednu zajedničku stvar. u čemu je njihova tajna? Dele jedan sastojak u srcu mirisa a to je slatka paprika.

Glavni sastojak: slatka paprika

Brojne kulture su kroz istoriju koristile slatku papriku kao afrodizijak, pa je ovaj zanimljivi začin poznat po toplim i opojnim svojstvima koja se savršeno uklapaju sa dinamičnom igrom zavođenja između dvoje ljubavnika.So Fever Together Her EDP

Izgubite se u uzbudljivoj igri intenzivne želje sa ovom senzualnom parfemskom vodom. Jedinstveni spoj voćnih nota i zavodljivih cvetnih akorda koji oslikavaju trenutak strastvene privlačnosti između muškarca i žene. Miris se otvara slatkim notama sorbea crvene ribizle, a Nežna i zavodljiva osnovna nota sandalovine ostavlja nezaboravan trag.

So Fever Together Him EDT
Očaravajući, pikantan miris kome posebnu draž daju uzbudljive note crvene paprike koje oslikavaju snažnu želju. Intenzivne, tople note pačulija u osnovi daju mirisu beskrajan šarm a gornje note bergamota daju dinamičnost.

 
Tekst: Fotografije: Oriflame