Beauty Trend – Budi odvažna

Žene širom sveta sve glasnije govore ko su i koliko su ponosne na to. Ja jesam! Žensko osnaživanje je trend koji jača i utiče na modu, kinematografiju, a sada i svet lepote i šminke. Odvažan izgled znači stav koji govori da se ne stidiš ničega i da si spremna da pokažeš da si jedinstvena.

Mi smo izuzetne!
Oduvek sam izdašno nanosila maskaru, ali sada, wow! Oduševljena sam svojim veoma upečatljivim trepavicama! Da li si i ti buntovnica u srcu?

Svaka žena ima priču o promeni koju može da ispriča, bilo da se radi o nekom posebnom postignuću na poslu ili na privatnom planu. Ali važno je prihvatiti svoju odvažnost i biti svoja – tek tada ćeš naučiti kako je lako biti u centru pažnje.

Ključ je u samopouzdanju!

Samopouzdanje je jedna od vrlina koja se teško postiže. Ako probaš da budeš sigurna u sebe, to često ume da se obije o glavu. Samopouzdanje nije nešto što se radi, već postiže iskustvom; u pitanju je osećaj o sopstvenoj vrednosti, osećaj koji imaš o samoj sebi.

Svi smo prošli radosti i tuge, izazove i uspehe, a kroz sve te životne trenutke samopouzdanje ume da poklekne. Zato, obojite dan pozitivnim mislima i osluškujte negativne. Misli poput “Ja ovo ne mogu” treba zameniti rečenicama poput “Rešiću ovo!” Nije na odmet dodatno podstaći dobar osećaj u sebi odećom u kojoj sijaš i dramatičnim pogledom. Ako nešto može da doprinese atraktivnim očima to je The ONE Tremendous maskara. Zahvaljujući njoj, još je lakše osećati se ženstveno, poželjno i osnaženo. Samo napred, pokaži svoju odvažnost!

Tvoja priča je tvoja snaga!

Beyonce je jednom izjavila: “Moramo da promenimo način na koji vidimo same sebe. Mi žene moramo iskoračiti napred i preuzeti vođstvo.” Biti jedinstvena i svoja zahteva hrabrost.

Garderoba, frizura i šminka su šlag na tvojoj torti samopouzdanja, detalji koji pomažu da se osećaš prelepo i sigurno. Nemoj se zadovoljiti manjim od onoga koliko vrediš!

Tekst: Fotografije: Oriflame