Izbor urednika: 4 muška mirisa inspirirana elementima prirode

Vatra, voda, zemlja ili vazduh? Koji od četiri elementa prirode najbolje odgovara karakteru Vašeg muškarca? U nastavku donosimo opis svakog pojedinačnog, a Vi pronađite miris koji će mu se svidjeti i savršeno odgovarati!

VATRA

Muškarac čiji se karakter može opisati elementom vatre spreman je za avanturu. Uvek je u potrazi za odličnim društvom i strastven je u svom načinu života. Sve brige ostavlja iza sebe i prihvata izazove koji ga ispunjavaju. Najbolji izbor za ovaj element je energičan miris koji će podstaći avanturistički duh Vašeg muškarca!

Naš izbor: Glacier Fire toaletna voda

glacier

VODA

Voda opisuje emotivnog i saosećajnog muškarca koji brine o drugima. Život vidi kao putovanje koje može doživeti neočekivani obrat, ali se ne boji slediti ga. Fokusiran i naizgled miran, snažan je i uvek spreman da Vas podrži. Najbolji miris za ovakvu osobinu je onaj koji omogućuje Vašem muškarcu da uživa u svim aspektima života!

Naš izbor: Eclat Homme Sport toaletna voda

ZEMLJA

Ako se osobina Vašeg muškarca može opisati elementom zemlje, on verovatno ima vrlo praktičan način razmišljanja. Posvećen je svom cilju, zna kuda želi da ide i oslanja se na iskustvo kako bi postigao više u životu. Veran je sebi, ponekad mu je teško da brzo promeni odluke i prilagodi se novonastalim uslovima. Najbolji miris bio bi onaj koji naglašava njegovu unutarašnju snagu.

Naš izbor: Men’s Collection Intense Oud toaletna voda

VAZDUH

Duhovit i šarmantan, on neumorno juri za svojim snovima. Element vazduh opisuje muškarca koga ne drži mesto. Uvek u pokretu, on nikad ne prestaje da traži nove mogućnosti za napredak. Za ovakve osobine, najbolji izbor je miris koji će podstaći na putovanja i istraživanje mogućnosti širom sveta!

Naš izbor: Born To Fly toaletna voda

Tekst: Fotografije: Shutterstock/ Oriflame