Rutina za mušku negu kože

Ako ste muškarac koji želi da izgleda sveže i mladalački bez obzira na godine, potrebno je uložiti malo vremena i brige. Korišćenje osnovnih proizvoda iz najbliže prodavnice, ili proizvode vaše partnerke s vremenom neće biti dovoljno kako biste ostvarili svoj cilj. Koži muškarca je potrebna intenzivnija nega koju vam pruža NovAge Men kolekcija. Sledite četiri jednostavna koraka dnevne rutine nege kože opisana niže i rezultat neće izostati.

KORAK 1: ČIŠĆENJE

Ovaj osnovni prvi korak omogućava proizvodima da se bolje apsorbuju i daju optimalne rezultate. NovAge Men sredstvo za piling i čišćenje je dizajnirano tako da ukloni mrtve ćelijekože, nagomilane nečistoće i da oslobodi kožu viška sebuma te je pripremi za hidratizaciju i negu.

KORAK 2: OČI

Koža oko očiju je osetljiva i potrebna joj je posebna pažnja. NovAge Men Gel za područje oko očiju je posebno konstruisan sa moćnim tehnologijama koje smanjuju znake umora kako bi delovao na ovo delikatnu područje 

KORAK 3: JAČANJE

Serum dodaje potpuno novu dimenziju vašem režimu nege kože zbog svoje visoke koncentracije aktivnih sastojaka. NovAge Men serum energizira i hidratizira momentalno, umiruje kožu i za 2x povećava hidratantni efekat NovAge Men gel losiona za intenzivnu negu lica.

KORAK 4: HIDRATACIJA

HIdratacija je od vitalnog značaja za očuvanje svežeg, zdravog i energičnog izgleda vaše kože. NovAge Men losion gel za lice protiv starenja obezbeđuje revitalizaciju i hidrataciju tokom celog dana, i  deluje protiv svih znakova starenja.

Energizirana, podmlađena koža za manje od 2 minuta!

 

Tekst: Fotografije: Oriflame