Najbolji lek za neposlušnu kosu

Elegantna, sjajna kosa je izgled koji mnogi od nas žele da postignu, zbog čega su naelektrisane antene jedan od naših najstrašnijih neprijatelja. Ali uz odgovarajuću pripremu, stilizovanje i tretman, zaglađeni izgled kose je lakše postići nego ikada – samo sledite ove jednostavne korake!

1. IZABERITE NAMENSKI ŠAMPON I REGENERATOR
Da biste se uhvatili u koštac sa tvrdoglavim antenicama, morate početi od početka. To znači da izaberete šampon i balzam koji su posebno formulisani za borbu protiv neposlušne kose. Naš HairX Advanced Care Weather Resist zaštitni šampon  i regenerator  su stručnjaci u rešavanju ovog problema i učiniće da vaša kosa izgleda glatko, meko i sjajno.

2. POČASTITE SE MASKOM ZA KOSU
Hidratacija, hidratacija, hidratacija – da biste pobedili neposlušnu kosu, potrebno je da je stalno prisutna! Milk & Honey Gold maska za blistavu, nežnu i svilenkastu kosu  će intenzivno nahraniti i hidrirati vašu kosu. Koristite je 1-2 puta nedeljno, rezultat će biti blistavo mekan i svilenkast! 


3. PRONAĐITE PRAVU ČETKU
Nakon što ste oprali, regenerisali i upotrebili masku, očešljajte vlažnu kosu, velikom, širokom i ravnom četkom . Zahvaljujući ravnom obliku, četka je antistatična i umiriće neposlušnu kosu!

 

4. KORISTITE DODATNO SREDSTVO
Sledeći korak je da zaštitite svoju kosu od oštećenja usled toplote i vlage pomoću hranljivog proizvoda. HairX Advanced Care Style Smart sprej za zaštitu od toplote  pruža vam vrhunsku zaštitu, dok u isto vreme zaglađuje kosu. 

5. OSUŠITE FENOM
Sada kada ste pripremili kosu, vreme je da je osušite fenom. Koristite Styler Vent četku  koja omogućava cirkulaciju toplog vazduha, smanjujući vreme sušenja i izlaganje toploti. Takođe daje glatkije rezultate od sušenja bez četke.

6. ZAVRŠNI DODIR
Kada vam se kosa osuši, dodajte malo Eleo zaštitnog ulja  na vrhove da biste ih zagladili. Zatim naprskajte po celoj površini HairX Advanced Care Style Smart sprejom za sjaj kose  kako biste zadržali vlagu i stvorili sjajan, blistavi finiš. Još uvek vidite neke tvrdoglave antenice? Naprskajte sprej na čistu četkicu maskare ili četkicu za zube i njome raščešljajte kosu. To će biti trik koji će zaključati svaku dlačicu na mestu.