Korak po korak: 3 načina upotrebe kuglica za nijansiranje

Da li ste znali da svake godine prodamo oko 2 miliona pakovanja Giordani Gold kuglica za nijansiranje? To je oko 100 miliona dragocenih kuglica! A da li ste znali da su isto toliko multifunkcionalne koliko su i popularne? Evo vodiča kako da ih koristite na tri različita načina!

1. ZA SVEŽI SJAJ 

Koristite Natural Peach ili  Natural Radiance tonirane kuglice. Zavrtite čekticu srednje veličine ili pređite četkicom preko kuglica da biste imali savršenu mešavinu svh pigmenata. Protresite četkicu da se oslobodite viška. Kružnim pokretima nanesite na obraze za sjajnu ružičastu završnicu. A ako želite da dodate i efekat toplog svetlucanja svom tenu odaberite Golden Radiance  – posebno jubilarno izdanje kuglica za nijansiranje sa pravim zlatnim prahom!

2. OBLIKUJTE

Upotrebite Natural Bronze  ili Dark Bronze tonirane kuglice. Pređite četkicom za rumenilo preko kuglica da biste dobili savršenu mešavinu svih pigmenata. Zatim upotrebite tanju stranu četkice za konturisanje lica nanoseći bronzer ispod jagodica. Zatim dodajte isti proizvod na deo lica iznad spoljnih uglova očiju duž linije kose za prirodniji sjaj. A ako želite da zamaskirate podbradak konturišite bradu da biste joj dali dubinu.

3. NAGLASITE & ULEPŠAJTE

Da li ste raspoloženi za rumenije obraze? Odaberite neke od jarko ružičastih kuglica i uzmite ih u šaku. Četkicom uzmite pigment i nanesite ga na obraze. Voilà!

Sličan trik možete izvesti koristeći samo svetle kuglice da biste imali efekat posvetljivanja. Uzmite svetlije kuglice u šaku, četkicom uzmite pigment i nanesite na jagodice, kosti iznad obrva ili na vrh nosa!

Tekst: Fotografije: John Buddee/Crosby Make-up by: Åsa Östergren