Želite li blistavi brozani sjaj na svom licu? Pogledajte kada i kako koristiti Kuglice za nijansiranje

Ko ne želi zablistati sjajem svoje kože? Kuglice za nijansiranje jednostavan su način za postizanje ovog željenog, suncem okupanog izgleda.

Uz  sve mogućnosti oko konturisanja u poslednjih nekoliko godina (hvala Kim Kardashian), biće vam oprošteno ako mislite da je bronzani puder jedini način za postizanje sasvim zavodljivog, mačkastog izgleda obraza. Ali, šta je s onim danima kada ste za prirodniji izgled bez make-upa, a ipak želite blagu definiciju? Koristite Kuglice za nijansiranje, odgovor je industrije lepote za sve nas koje želimo bronzano blistavu kožu bez totalnog photoshoot izgleda – ili bilo kakvih neujednačenih kontura.

Šta su zapravo Kuglice za nijansiranje?
Bronzeri se mogu naći u različitim oblicima, uključujući tečne, gelove i u prahu. Kuglice za nijansiranje su pojedinačne kuglice kompesovanog mineralnog praha koje obično dolaze u različitim nijansama poput ružičaste i zlatne, pomešanih u jednom pakovanju. Kad pređete mekim kistom preko ovih malih bisera da biste zahvatili različite nijanse, one se stapaju kada ih nanosite na kožu stvarajući bronzani izgled.

Zašto koristiti Kuglice za nijansiranje?
Svi smo videli Instagram tutorijale za konturisanje - i većina nas je to verovatno isprobala kod kuće. Ako ste pomislili da vaš rezultat izgledalo previše neprirodno, previše neujednačeno ili smatrate da se bronzer teško stapa s kožom, tada su kuglice za nijansiranje upravo za vas.

Razlog korišćenja nekoliko različitih boja u kuglicama za nijansiranje obično je mogućnost prirodnijeg izgleda za korisnice. Kako je ton kože prirodno raznolik, više nijansi koje se koriste u kuglicama za nijansiranje mogu dati svakoj osobi izgled kao da je stvarno boravila na suncu, a da nije koristila kozmetiku.

Ne samo da uopšte imaju manje intenzivan učinak zbog kombinacije različitih nijansi, umesto jedne bronzane nijanse, ne morate brinuti ni hoće li vaš kist za make-up zahvatiti više proizvoda nego što je potrebno (ponekad je teško prosuditi koliko se proizvoda nalazi na kistu i na kraju možete imati previše na obrazima, pa morate utapkati maramicom da biste uklonili višak). Tako će vaše svakodnevno nanošenje make-upa biti jednostavnije. 

U pravilu je bolje ne preterivati kod nanošenja - uvek je lakše dodati još make-up proizvoda nego ukloniti višak!

Kako koristiti Kuglice za nijansiranje?
1. ZA SVEŽ SJAJ
Kružnim pokretima kista srednje veličine za puder ili rumenilo pređite preko kuglica da biste dobili savršenu mešavinu svih pigmenata. Protresite kist da biste se rešili viška. Nanesite na obraze kružnim pokretima za blistav, ružičasti završni izgled.

Za ovaj izgled odabrali smo Giordani Gold kuglice u nijansi Luminous Peach ili Sublime Radiance.

2. OBLIKUJTE
Kružnim pokretima pređite lepezastim kistom preko kuglica da biste dobili savršenu mešavinu svih pigmenata. Zatim tankom stranom kista oblikujte konture lica tako što ćete naneti bronzer ispod jagodica. Nanesite ga u manjoj količini i na sljepoočnice i duž linije rasta kose za prirodniji sjaj. 
Preporučujemo da koristite Giordani Gold kuglice nijanse Matte Bronze.

3. NAGLASITE I ULEPŠAJTE
Jeste li raspoloženi za rumenije obraze? Odaberite neke od jarko ružičastih kuglica nijansi kuglica i uzmite ih u šaku. Kistom pređite po kuglicama i nanesite na obraze. Voilà!
Sličan trik možete napraviti koristeći samo kuglice svijetlih nijansi da biste dobili učinak naglašavanja. Uzmite svetlije kuglice u ruku, kistom zahvatite pigment u prahu i nanesite na jagodice, kosti iznad obrva ili vrh nosa!