4 koraka za negu usana

Kako pripremate svoje usne pre nego što nanesete ruž? Većina ljudi bi rekla: Nikako. Ali želimo da vas uverimo da je to važno! Tako će i vaše usne biti zdravije i boja će duže trajati. To je ritual kakav vam je potreban!

1.PILING

Uvek počnite sa pilingom za usne kako biste uklonili mrtve ćelije kože. Tako vaš ruž neće izgledati flekavo kasnije. Takođe možete napraviti svoj piling jednostavno pomešajte med i šećer I utrljajte prstima. Završite tako što ćete ga skinuti suvom krpom.

2. HIDRATACIJA

Nema više ispucalih usana! Sada je vreme za dodatnu hidrataciju. Naš dugogodišnji favorit, univerzalni balzam, sjajan je način da svoje usne vratite u formu. Mnogi stručnjaci za negu lepote tvrde da je ulje za lice izuzetno dobro za negu kože – preporučujemo vam EcoBeauty ulje za lice organskog porekla za prirodno meke usne.

 

3. PODLOGA

Kada su vaše usne savršeno spremne, vreme je za kvalitetnu podlogu koja će učiniti da vasa boja duže traje. 

4. BOJE

Poslednji korak je nanošenje ruža za usne. Bilo da je u pitanju ruž za usne, tečni ruž ili sjaj za usne, uvek je dobra ideja početi sa olovkom za usne u istoj nijansi. To će vam dati više nego dugotrajnu boju. Rezultat? Predivne usne koje izgledju savršeno tokom celog dana!

Tekst: Fotografije: Getty Images