Kako da izaberete miris za vašeg muškarca

Želite da iznenadite vašeg muškarca novim parfemom, ali vam je teško da izaberete miris. Kako ćete znati da li mu odgovara? Ne brinite! Napravili smo savršen vodič koji će vam pomoći da odaberete miris na osnovi u njegove ličnosti. Nastavite da čitate da saznate više!

KLASIČAN
On je tradicionalan i samouveren muškarac koji voli klasiku. Miris mu pomaže da se oseća snažno i osveženo kako na poslu tako i tokom slobodnog vremena. Zato izaberite aromatičan i muževan miris. 
Njegova porodica mirisa: Aromatični i citrusni 
Mirisi za njega: Eclat Homme, Excite, Venture Beyond

 

 

ODVAŽAN
On je moderni trendseter koji voli da se istakne u masi. Nije ni čudo što želi jedinstveni, privlačan miris koji ostavlja dugotrajan utisak. Odaberite smelije note za njega sa drvenastim, voćnim ili biljnim tonovima za nezaboravan miris koji će ga odmah privući. 
Njegova porodica mirisa: Drvenasti i aromatični 
Mirisi za njega: Possess Man, Ascendant, Flamboyant

 

 

SENZUALAN 
On je harizmatičan, kreativan muškarac prefinjenog ukusa. Miris je za njega još jedno zadovoljstvo zahvaljujući kome se oseća još privlačnije. Idealan miris za njega je egzotičan, aromatičan i misteriozan. 
Njegova porodica mirisa: Orijentalni i drvenasti  
Mirisi za njega: Giordani Gold Man, Happydisiac, So Fever za njega 

LEŽERAN
On je opušten, zadovoljan muškarac koji obožava avanture. On nosi miris da bi se osećao dobro i dobio dozu energije i inspiracije za savki dan. Za njega su prozračni mirisi sa čistim, i prirodnim tonovima. 
Njegova porodica mirisa: Citrusni i drvenasti  
Mirisi za njega: Midsummer Man, Men’s Collection Citrus Tonic, Men’s Collection Dark Wood 

 

 Tekst: Fotografije: Getty Images