Kako postići prirodni, "no make-up" izgled uz Waunt - hibridnu kolekciju za negu kože!

Koliko god volimo potpuni make-up izgled, ponekad nam više odgovara prirodni, "no make-up" look. Prirodni make-up izgled je u trendu i na modnim pistama i na TikToku, zato smo odlučili da podelimo s vama trikove kako postići "woke-up-like-this" blistavi izgled uz našu hibridnu kolekciju za negu kože.

"No make-up" make-up izgled
Čisti, sveži izgled je uvek u trendu, ali nakon karantina i zatvaranja koja smo prošli zbog Covida, ovaj trend je eksplodirao na TikToku, a mi smo jedva dočekali! Sviđa nam se što se ne moramo previše truditi oko njega, a i korišćenje manje proizvoda je bolje za planetu! 

"No make-up" make-up izgled je prisutan već godinama, ali ove godine je najveći fokus na naglašavanju prirodnog izgleda kože sa samo nekoliko završnih dodira. Tačnije, fokus je na izuzetnoj hidrataciji, prikrivanju nesavršenosti, ujednačavanju tena i naglašavanju blistavosti. A, naravno, temelj svakog make-up izgleda je kvalitetna nega kože, posebno ako želite da vaša koža bude u centru pažnje!

 

Postignite "no make-up" izgled uz Waunt:

Noćna maska
Nemojte prespavati nanošenje noćne maske! Ovi proizvodi vam mogu pružiti više od uobičajene noćne kreme jer su osmišljeni tako da duže traju na vašoj koži i zato često imaju različite prednosti. Waunt Revive Me svakodnevna noćna maska nežno uklanja odumrle ćelije kože i zaglađuje kožu tokom noći. Nanesite pre odlaska na spavanje i probudite se sveže i blistave kože. Prvi korak je gotov!

Buter za čišćenje lica 
Za postizanje savršenog "no make-up" izgleda i savršeno svilenkaste podloge, trebalo bi da se pobrinuti da vam pore nisu začepljene nečistoćama i ostacima make-upa i da vam koža nije suva i oštećena. Neka sredstva za čišćenje mogu isušiti kožu, ali Waunt Level Up buter za čišćenje lica je drugačiji! Ne sadrži sulfatee (sastojke koji se često mogu naći u sredstvima za čišćenje lica) zbog čega je izuzetno nežan za kožu. Radi se o svilenkastoj, puterastojj kremi koja se pretvara u ulje, a uz dodatak vode, u mlijeko za čišćenje. Jednostavno otapa sve nečistoće i make-up, za čistu i negovanu kožu.

 

Stik za područje oko očiju 
Umesto nanošenja korektora na područje oko očiju, isprobajte Waunt Oh That's Bright stik za blistavi izgled s mat puderom i nežnim kompleksom za posvetljivanje. Hidrira područje oko očiju i pruža mu prirodno blistavi izgled!

Tonik krema
Sada kad ste očistili i pripremili kožu, vreme je za izuzetnu hidrataciju! Koristite Waunt Smooth Cheeks tonik kremu u spreju za trenutau hidrataciju, smirivanje kože i blistavost, ne samo kao deo rutine, nego u bilo kom trenutku tokom dana.

Dewy gel krema
Jeste li pomislili da smo gotovi s hidratacijom? Razmislite ponovo! Optimalna hidratacija se kreira u slojevima, zato na tonik kremu nanesite gel kremu. Waunt Water Burst Dewy gel krema prozračne gel teksture gasi žeđ kože odmah po nanošenju. Poboljšava ten i dubinski hidrira kožu za još lepši izgled!

Korektivna podloga 
Šlag na torti vašeg "no make-up" izgleda je nanošenje podloge koja će usavršiti vaš ten i naglasiti blistavost kože. Potražite proizvod koji hidrira, umanjuje neželjeni sjaj i sadrži sitne blistave čestice. Waunt Woke Up Like This korektivna podloga radi upravo to - zamagljuje nesavršenosti i naglašava blistavost kože!

Tekst: