Šminka za žurku: 5 obaveznih komada

Ušli smo u sezonu žurki i dobrog provoda, a nema ničeg zabavnijeg od pripreme za događaje koji zahtevaju dozu glamura. Pogledajte naših 5 predloga za fenomenalan izgled iz Giordani Gold kolekcije!

1- Usne

Ništa ne ostavlja utisak kao crveni ruž. Opredelite se za Giordani Gold Iconic Lip Elixir sa modernim mat finišom i bogatim pigmentima. Njegova formula transformiše ruž iz sjajnog u mat kada se nanese na usne. A 8 predivnih boja čekaju da ih odaberete!

2- Korektor

Korektori su najneophodniji deo naše make-up rutine, kojima dugujemo ujednačenost tona kože i besprekoran izgled bez sitnih nesavršenosti. Iscrtajte dva polumeseca Giordani Gold Secret Concealerom u uglove učiju pa ih utapkajte (nemojte trljati!) prstima ili četkicom. Sada ste spremni za intenzivnu party šminku.

3- Puder

Sveža, besprekorna koža je najvažnija za svaki izgled, a naročito za prazničnu šminku. Za svetlucav i nežan ten, opredelite se trio snova: lagani Giordani Gold Liquid Silk puder preko kojeg ste naneli GG kuglice za nijansiranje i Giordani Gold Radiant bronzer u stiku. Diskretan ali praznični izgled je spreman.

4- Ajlajner

Ne bojte se izražajnih, smelo našminkanih očiju – praznične proslave su idealna prilika za to. Iscrtajte oči ajlajnerom – naš predlog je intezivni Giordani Gold tečni ajlajner, koji se lako nanosi zahvaljujući preciznoj četkici. Navažnija je njegova postojanost oko koje nećete morati da brinete cele noći.

 

 

5- Dodatno 

Nijedno izdanje nije kompletno bez mirisa! Pronađite parfem koji se dobro uklapa uz vašu kožu i koji će mirisati tokom čitave noći. Ako volite raskošne mirise, ne propustite Miss Giordani Intense. A da biste bili sigurni da je izgled savršen tokom cele večeri, ne zaboravite da ponesete džepno ogledalce sa sobom. 

Tekst: Fotografije: Oriflame