Kako očuvati svoju kosu zdravom tokom zime

Lomljivi, suvi vrhovi i masna koža glave – zvuči vam poznato? Da, to je vaša kosa tokom zimskih meseci! Niske temperature i česta upotreba kapa i šalova nimalo ne koriste vašim uvojcima. Ali, ne brinite – evo nekoliko saveta kako pobediti niske temperature i negovati kosu tokom zime!

1. SPRIJATELJITE SE S REGENERATOROM KOJI SE NE ISPIRA
Snažni i hladni vetrovi mogu kosi oduzeti prirodnu vlažnost i tako je učiniti teškom za oblikovanje. Kako biste osigurali vlažnost kose i održali je zdravom, nemojte štediti na regeneratoru koji se ne ispira. Preporučujemo HairX Advanced Care CC višenamenski tretman za kosu u spreju s 22 prednosti dizajniran kako bi olakšao oblikovanje i naglasio lepotu kose.Vaši vrhovi će vam biti zahvalni!

2. NEMOJTE PRESKAKATI ŠIŠANJE
Ako je napolju hladno, to nikako ne znači da morate odustati od rutine nege kose. Redovnim šišanjem vrhova postići ćete da vaša kosa i njeni vrhovi budu čitavu zimu u top formi.

 

3. KAD PADA SNEG, KORISTITE LAK ZA KOSU
Lak za kosu najbolje čuva njenu vlažnost. Zato se potrudite da nanesete lak za kosu kad god postoji mogućnost susnežice ili kiše. Odlučite se za HairX Advanced Care Style Smart Styling sprej za oblikovanje kose koji pruža snažno i fleksibilno učvršćavanje kako biste očuvali željeni stil i ukrotili neposlušnu kosu. Najbolja strana korišćenja laka za kosu – lako se skida četkom!

4. NOSITE KAPU (ALI OPREZNO)
Iako je vaša zimska kapa neodoljiv modni dodatak i toliko je volite, ona može vašoj kosi naneti veliku štetu, stanjivanjem vlasi. U danima kad jednostavno morate nositi pletenu kapu koju volite, pobrinite se da pre stavljanja kape dobro očešljate. Time ćete osigurati da vaša frizura ima dobru osnovu, ali istovremeno, da se vrlo lako i brzo oblikuje nakon što skinete kapu.

 

5. KORISTITE ZAŠTITNO ULJE ZA KOSU
Tokom hladnijih mjseci vašoj kosi je potrebna dodatna zaštita. Dodajte Eleo zaštitno ulje za kosu u svoju rutinu koja će vam pomoći da izgradite snažnu odbranu iznutra. Vreme je da kažete zbogom neposlušnim i ispucalim vrhovima!

6. POČASTITE SE MASKOM ZA KOSU 
Ne zaboravite počastiti svoju kosu luksuznom maskom za kosu koja će joj pružiti sjaj, hidrataciju i bogatstvo.Milk & Honey Gold maska za sjajnu, meku i svilenkastu kosu intenzivno će nahraniti i dati vašoj kosi vitamine koji su joj potrebni.