Koja je prava maskara za vas?

Postoje razne maskare, sa različitim efektima – neke žene vole punije i uvijenije, a neke tanje i duže trepavice. Pronađite onu koja je prava za vas!

Vaš čarobni štapić!
Sve je u štapiću maskare, zato pažljivo birajte. Pre svega odlučite šta želite od maskare – volumen, dužinu, uvijenost?

Ako vam je važan volumen, gledajte guste četkice jer će vam brojna vlakna omogućiti da kreirate punoću. Naša nova The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL maskara pruža izuzetan 5 u 1 efekat! Oblik četkice obuhvata trepavice od korena do vrha i omogućava vam izvanredan izgled.

Ako vam je bitno da su vam trepavice dugačke, tražite maskare sa tanjim četkicama. Tanka četkica sa odgovarajućim vrhom – baš kao na našoj The ONE Hypnotic Depth maskari – pružiće vam izduženost koju želite. 

Kupasta četkica služi da se lako dođe do svih uglova oka, što nije moguće sa svakom maskarom. Pokrivanjem svih trepavica, oko izgleda otvorenije i izražajnije, a to možete postići maskarom Giordani Gold Iconic sve-u-jednom

Želite i dužinu i uvijenost trepavica? Spiralne četkice koje kombinuju ova dva benefita daće vam utisak veštačkih trepavica. Preporučujemo The ONE Instant Extension maskaru. 

Tekst: Fotografije: Oriflame