OnColour boje za vaše oči – Korak po korak

Kreiranje Smokey Eye izgleda deluje previše komplikovano – ali ne odustajte, napravili smo jednostavan korak po korak vodič za lako postizanje ovog popularnog izgleda.

Korak 1

Hajde da počnemo! Ravnom četkicom za senku za oči nanesite senku precizno i izdašno da biste dobili intenzitet boje. Mi smo koristili Precision Double Ended Eyeshadow četkicu  . Nanesite jednobojnu senku za oči  u Silver Grey   nijansi preko sredine kapka i nežno utapkajte malo po malo.

Korak 2

Potom, jednostavno okrenite četkicu i sunđerstim delom nanesite OnColour jednobojnu senku za oči u nijansi Dazzle Beige . Ja je koristim da nanesem svetliju senku u uglove očiju. Na taj način oči deluju budnije čak i kada dominiraju tamni tonovi u šminkanju.

Korak 3

Sada je vreme za malo drame! Ovo može delovati zahtevno ali je zapravo vrlo lako. Nanesite jednobojnu OnColour senku za oči u nijansi Velvet Black   na spoljni ugao oka u obliku slova v, ili poput strele uperene ka spolja. Nastavite da tapkate – kako biste dodali intenzitet boje. Sada čistom Precision Blending četkicom,  nežno pređite preko kapka do obrva kako biste razblažili oštre ivice.

Korak 4

Uzmite istu senku srebrne nijanse i nanesite je ispod donje linije kapka.

Korak 5

Kako biste zaokružili izgled uzmite dvostranu olovku za oči u crno beloj boji i crnom nanesite liniju na gornji kapak.  Black & White  . Zatim nanesite maskaru za volumen- OnColour Big Lash Maskaru   koja daje vašim trepavicama intenzivni volumen!

 Korak 6

Za kraj, nanesite korektor ispod očiju kako biste posvetlili i uklonili tamne kolutove. Mi smo koristili OnColour Blusher   u prijatnoj Cool Pink nijansi za jagodice koja je licu dala toplinu i savršeno se slaže sa nude bojom ruža. Smokey eye izgled zaista pleni pažnju u kombinaciji sa neutralnim ružom.

 

To je to, jednostavno i efektno! Jedva čekam da vidim vaš Smokey eye izgled – tagujte nas na društvenim mrežama koristeći #getOnColour!

Tekst: