5 neočekivanih odluka o njezi kože kojih se morate držati

Bez obzira koliko su bitni, dovoljno vode i hidratacija nisu baš revolucionarno rješenje. Ali postoje i drugi običaji kojima je potrebno posvetiti jednako pažnje. Evo liste pet NOVIH novogodišnjih odluka kojih se trebate držati!

 1. POSVETITE SE RUTINI NEGE KOŽE 

  Još uvek ne koristite rutinu nege kože? Vreme je da odaberete pravu za vas. Oriflame rutina nege kože za čišću kožu klinički dokazano daje najbolje rezultate korišćenjem proizvoda, a potrebne su vam samo dva minuta. Sastoji se od četiri jednostavna koraka: čišćenja, nege područja oko očiju, osvežavanjem i hidratacijom. Ne može biti jednostavnije, zato započnite već danas!   

  Preporučujemo: NovAge Ecollagen set

   

 2. ZAŠTITITE KOŽU OD ZAGAĐENJA

  Nošenje kreme sa UV zaštitom tokom cele godine ključno je za zaštitu kože. Ali, sunčevi zraci nisu jedini neprijatelj kada govorimo o preuranjenom starenju kože i oštećenjima. Živimo u izuzetno zagađenom okruženju i zbog toga nam je koža suva, nejednakog tona, sa tamnim mrljama. Zbog toga je neophodno da sebi obećate da ćete adekvatno zaštititi kožu u 2017. godini. 

  Preporučujemo: NovAge zaštitna krema za lice za ZF30

   

 3. RAZMIŠLJAJTE O LEPOTI IZNUTRA

Unutrašnja lepota dobija potpuno novo značenje kada pogledamo beauty trendove za ovu godinu. Korišćenje kvalitetnih proizvoda za negu kože je očigledno odlično za vašu kožu, ali to nije jedini način da postignete zdrav izgled kože. Dodaci ishrani mogu poboljšati elasticitet i vlažnost vaše kože te smanjiti vidljivost bora i štetu uzrokovanu UV zračenjem. Isprobajte ih u 2017. godini! 

Preporučujemo: Švedski kompleks za lepotu Plus4. SPAVAJTE DOVOLJNO 

Osam sati sna dnevno je neophodno za zdrav izgled kože. Tada vaše ćelije najviše rade da bi obnovile i pročistile vašu kožu. Ali uvek možete pomoći vašoj koži korišćenjem proizvoda koji su namenjeni noćnoj upotrebi. Prvo, uvek biste trebali koristiti noćnu kremu kao deo svoje rutine nege kože. Drugo, možete isprobati maske koje se ostavljaju na licu preko noći za brze kratkoročne rezultate.

5. NEKA SU VAŠE ODLUKE I DUGOROČNE

Vaša peta i konačna odluka bi trebala biti dugoročna. Trebate odlučiti kada je potrebno uložiti u kožu da biste osigurali lepotu. Istražite koji problemi vezani za kožu se javljaju u vašim godinama i odaberite proizvode u skladu s tim. I nemojte preskakati kvalitetne proizvode. Vaše buduće „ja“ će vam biti zahvalno! 

 

Tekst: Fotografije: Anna Mårtensson & Getty Images