Odgovori na vaša pitanja o Ultimate Lift kolekciji

Imate li pitanja o Ultimate Lift kolekciji? Dr Alain Mavon, Oriflame direktor za nauku i inovacije još jednom je dao odgovore na sva vaša pitanja.

1. ŠTA ULTIMATE LIFT KOLEKCIJU ČINI TAKO JEDINSTVENOM? 

Novage Ultimate Lift je jedinstvena kolekcija zbog patentirane Oriflame AspartoLift tehnologije koja poboljšava tonus kože za 12 nedelja. 

2. ŠTA JE PATENTIRANA TEHNOLOGIJA? 

Kada patentirate određenu tehnologiju štitite jedinstvenost otkrića koje je dovelo do nje od toga da ga drugi kopiraju. Patenti često dodaju vrednost određenim otkrićima, jer predstavljaju dokaz da je u pitanju prava inovacija. 

3. ŠTA JE ASPARTOLIFT I KAKO ZAPRAVO DELUJE? 

AspartoLift je kozmetički aktivni sastojak pod imenom acetil asparaginska kiselina. AspartoLift deluje na dermalni sloj kože. Podmlađuje i fibroblaste smanjenjem njihove ćelijske rigidnosti, za koju je poznato da se povećava sa godinama. Takođe stimuliše proizvodnju elastičnih vlakana koja se takođe smanjuju kako starimo.

4. ŠTA SU FIBROBLASTI? 

Fibroblasti su ćelije dermisa. Odgovorne su za proizvodnju kolagena i elastina koji pomažu koži u čuvanju njenih prirodnih svojstava elastičnosti i otpora.  

5.ŠTA JE ELASTIN? 

Elastin je jedno od najvažnijih vlakana kože u dermisu zaslužnih za njenu elastičnost. 

6. ŠTA JE KOLAGEN

Kolagen je glavni strukturni protein u dermisu i pomaže koži jačajući je. 

7. ZAŠTO JE ASPARTOLIFT DRUGAČIJI OD RETINOLA? 

Retinol je efikasan aktivni sastojak. Ali je takođe poznato da može da iritira kožu i ponekad dovodi do intolerancije prema kremama koja ga sadrže. AspartoLift je aktivan kao retinol - čak i efikasniji i koža ga bolje podnosi. 

8. DA LI SE ASPARTOLIFT TEHNOLOGIJA KORISTI EKSKLUZIVNO U ULTIMATE LIFT KOLEKCIJI? 

Da, AspartoLift patentirana Oriflame tehnologija ekskluzivna je za Oriflame i u Ultimate Lift kolekciji.

9. NA KOJE PROBLEME KOŽE ULTIMATE LIFT CILJANO DELUJE? 

Glavna tvrdnja za Ultimate Lift je da koži vraća tonus, čvrstinu i da je podiže. Ali isto tako ima sjajno dejstvo na bore zahvaljujući tehnologiji matičnih ćelija. 

10. ŠTA JE OPUŠTENA KOŽA? 

Opuštena kože je gubitak elastičnosti kože (izgubimo oko 1% svake godine) u kombinaciji sa efektom gravitacije. Postaje vidljiva u vašim 40-tim.

11. ŠTA MOGU DA OČEKUJEM OD REDOVNE UPOTREBE ULTIMATE LIFT KOLEKCIJE? 

Klinički test pokazuje povećanje tonusa kože za 70% za 12 nedelja, kao i značajnu redukciju bora. Možete očekivati čvršću, zategnutu i podmlađenu kožu. 

12. KOLIKO BRZO MOGU DA OČEKUJEM REZULTATE? 

Odmah ćete osetiti sjajne efekte hidratacije. Još više benefita ćete videti nakon meseca dana a u kompletnim rezultatima ćete uživati nakon 12 nedelja. 

13. MOGU LI DA KORISTIM I SVOJE DRUGE ORIFLAME PROIZVODE ILI JE NAJBOLJE DA SE POTPUNO PREUSMERIM NA OVU KOLEKCIJU? 

Da, možete da nastavite da koristite svoje proizvode. Ali vam preporučujemo da se preusmerite na NovAge Ultimate Lift koja je dizajnirana tako da daje najbolje rezultate kada koristite ceo set rutine za negu za podmlađeni izgled kože. 


Tekst: Fotografije: Oriflame Brand Images