Odgovori na vaša pitanja o True Perfection kolekciji

Da li imate pitanja o True Perfection? Pogledajte odgovore na najčešća pitanja koje daje Oriflame Senior Direktor nauke i inovacije Dr Alain Mavon.

1. ZBOG ČEGA JE TRUE PERFECTION KOLEKCIJA ZA NEGU KOŽE TAKO JEDINSTVENA? 

NovAge True Perfection ciljano deluje na prve znake starenja zahvaljujući dva prirodna sastojka: ekstraktu drveta svile i ekstraktu matičnih ćelija biljke Akai. 

2. ŠTA JE EKSTRAKT DRVETA SVILE I KAKO DELUJE? 

Ekstrakt drveta svile dokazano poboljšava prirodni sistem čišćenja kože. Pomaže koži da odagna ćelijske nečistoće i daje koži blistavost. 

3. ŠTA JE EKSTRAKT MATIČNIH ĆELIJA ACAI BILJE I KAKO DELUJE? 

Biljne matične ćelije su neiscrpan izvor biljnih ćelija. Koristeći najnovija otkrića biotehnologije, proučavamo matične ćelije hiljada biljki kako bismo identifikovali one koje imaju svojstva protiv starenja, potom izolujemo njihove komponente koje imaju najmoćniji efekat. To su upravo matične ćelije.

Ekstrakt matičnih ćelija biljke Akai dokazano povećava životni vek ćelija kože što kao rezultat daje podmlađen i blistav izgled kože. 

4. DA LI SE TEHNOLOGIJA KOJA STOJI IZA TRUE PERFECTION KOLEKCIJE KORISTI EKSKLUZIVNO U ORIFALME-U? 

Ovo je najekskluzivnija kolekcija proizvoda za blistavu kožu koju Oriflame proizvodi. Dve tehnologije su same po sebi jedinstvene zbog svojih osobina, ali kada se koriste u kombinaciji pružaju koži još više benefita. 

5. KOJI SU UZROCI PRVIH ZNAKOVA STARENJA KOŽE? 

Način života ima veliki uticaj na našu kožu. Nedostatak sna i stresna radni na primer dovode do isušivanja i opuštanja kože pošto se ćelije muče da se efikasno očiste. To su prvi znaci starenja. 

6.DA LI JE MOGUĆE ODLOŽITI PRVE ZNAKE STARENJA? 

Da, tako što ćete voditi uravnotežen način života uz zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost. Takođe bi trebalo da izbegavate izlaganje suncu kao i cigarete, i da svakodnevno koristite hidratantnu negu za svoju kožu. 

7. KAKO DA ZNAM DA JE TRUE PERFECTION PRAVI IZBOR ZA MOJU KOŽU? 

Ako vaša koža ponekad deluje opušteno, umorno i isušeno, onda je NovAge True Perfection kolekcija pravo rešenje za vas.

8. ŠTA MOGU DA OČEKUJEM AKO REDOVNO KORISTIM KOLEKCIJU? 

Klinički testirani, True Perfection proizvodi dokazano poboljšavaju blistavost kože za 95 %. Zahvaljujući njenoj specifičnoj formulaciji odmah ćete videti određene efekte a vaša koža će postajati sve blistavija nakon svake upotrebe. 

9. MOGU LI DA NASTAVIM DA KORISTIM DRUGE PROIZVODE ZA NEGU KOŽE UZ TRUE PERFECTION? 

Da, možete da koristite i proizvode koje već koristite. Ali naša preporuka je da se potpuno preusmerite na NovAge True Perfection kolekciju koja je osmišljena tako da daje najbolje rezultate kada koristite ceo set za negu kože – rutinu za podmlađeni izgled. 

10. ZAŠTO BI UJUTRU I UVEČE TREBALO DA KORISTIM RUTINU ZA PODMLAĐENI IZGLED KOŽE? 

Najbolji klinički rezultati se dobijaju kada koristite kompletnu rutinu. Proizvodi su osmišljeni tako da deluju u sinergiji i tako daju maksimalne rezultate. Rutina omogućava čišćenje kože nakon čega joj obezbeđuje potrebnu negu. 


Tekst: Fotografije: Oriflame Brand Images