Nega kože inspirisana švedskom prirodom

Od samih početaka inspiriše nas priroda. Novom Optimals Age Revive kolekcijom postižemo revolucionarne rezultate u borbi protiv starenja. Namenjena je borbi protiv višestrukih znakova starenja sa jedinstvenim sastojcima prirodnih švedskih biljaka. Želite li saznati više? Pročitajte ovaj intervju sa našim stručnjakom za negu kože, Melinom Galeadi.

1. ZAŠTO SMO U OPTIMALS AGE REVIVE KOLEKCIJI KORISTILI PRIRODNE ŠVEDSKE SASTOJKE? 

Stvaranje proizvoda koji su inspirisani prirodom, kao i poštovanje prema prirodi deo je naše kulture. Tokom perioda od 10 godina usvojili smo široko znanje o prirodnim sastojcima i njihovim prednostima – koristili smo to znanje kao nadahnuće za kreiranje visokoučinkovitih proizvoda poput Optimals kolekcije.

2. ŠTA VAS JE INSPIRISALO U ŠVEDSKIM SASTOJCIMA? 
Neke od najotpornijih biljaka na svetu nalaze se u Švedskoj. Često rastu u uslovima oštre severne klime, pa mogu podneti godišnje promene temperature u rasponu od -20 ° C do + 30 ° C. Ovi uslovi su ekstremni za floru. Za preživljavanje ispod nule, biljke moraju biti u stanju da sačuvaju hranjive sastojke. To rezultira stvaranjem bogatih koncentracija antioksidansa, vitamina i eteričnih ulja - komponenti za koje se zna da se nalaze u ekstraktima koje smo odabrali.

 

3. RECITE NAM MALO VIŠE O SASTOJCIMA
Osim ostalih sastojaka koji se nalaze u proizvodima za negu kože, Age Revive kolekcija kombinuje 11 prirodnih sastojaka koji se mogu naći u švedskoj prirodi. Ovi sastojci su jedinstveno kombinovani kako bi se stvorile pojedinačne formulacije za svaki proizvod unutar Age Revive kolekcije. Svi su odabrani kako bi vam pomogli u postizanju lepe, mlađe kože.

4. RECITE NAM NEŠTO VIŠE O AGE REVIVE PROIZVODIMA!
Pa, svrha Age Revive proizvoda je ponuditi jednostavno, ali učinkovito rešenje u borbi protiv starenja. To je značilo stvaranje raspona proizvoda koji cilja na više znakova starenja. Da bismo to mogli učiniti, morali smo osigurati da svaka od učinkovitih formulacija bude upućena na specifične probleme kože. Zato je tako važna primena rutine nege kože koja uključuje sve proizvode kolekcije Age Revive.

  • Tonik i mleko za čišćenje uklanjaju nakupljene nečistoće u večernjim satima i odumrle stanice kože ujutro.

  • Krema za područje oko očiju pomaže u podsticanju mikrocirkulacije kako bi se smanjili tamni krugovi i korigovale sitne linije.

  • Serum osigurava hidrataciju jer sadrži hijaluronsku kiselinu i na taj način zadržava tečnost koja se prirodno nalazi u telu.

  • Dnevna krema koriguje fine linije i bore, te štiti kožu tokom dana.

  • Noćna krema neguje, nadopunjuje i vraća vlagu koži tokom noći.

Tekst: Fotografije: Oriflame and Getty