5 proizvoda za ublažavanje stresa koji će vaše kupanje pretvoriti u užitak

Osećate kao da ste pod stresom? Uživanje u opuštajućoj kupki može vam pomoći da se osećate mnogo bolje. A dodavanjem najboljih proizvoda biće to savršeno spa iskustvo kod kuće u kome ćete uživati dok vam se prsti ne smežuraju!

Tople kupke su lak način da se oslobodite stresa i anksioznosti koji su se nagomilavali tokom dana. Dakle, vreme je da sebi priuštite vreme koje ste zaslužili umirujućim uljima, buter-kremama i pilinzima. Ovo su proizvodi koje morate imati da biste postigli savršeno, opuštajuće kupanje u sopstvenom kupatilu.

Sapun za piling i masažu
Da li volite dobru masažu? Morate probati Swedish Spa Exfoliating sapun! Ima dve strane: jedna je dizajnirana da masira i stimuliše cirkulaciju, a druga da uradi piling i zagladi kožu. Pena stvara opuštajući, cvetni miris koji će umiriti vaše telo i um.

img-1.jpg 

Nežna krema za tuširanje
Za pravo spa iskustvo kod kuće morate imati kremu za tuširanje. Jedna od naših omiljenih je penušava krema za tuširanje Love Nature prožeta prirodnim organskim ekstraktima ovsa i kajsije – mmm, miris je jednostavno divan!

Zaglađujući šećerni piling
Mislili ste da se sapun za piling dovoljan? Nimalo! Takođe vam treba Milk & Honey Gold Smoothing šećerni piling. Ova luksuzni proizvod će ukloniti sve odumrle ćelije kože i učiniti vašu kožu glatkom, mekom i blistavom!

img-2.jpg 

Umirujuće ulje za telo
Opuštajuća kupka nije potpuna bez ulja za telo koje umiruje i neguje kožu. Swedish Spa’s Mirror Ocean ulje za telo puno je hidratantnim vitaminom E, uljem uljane repice i badema, kao i algama Alaria esculenta. Ovo je crvena alga koja je izuzetno bogata šećerima, mineralima i drugim hranljivim jedinjenjima koja pomažu u korišćenju antioksidativnih, hidratantnih i revitalizujućih svojstava. Suviše je dobro da biste propustili da uživate u njemu.

img-3.jpg 

Hranjiva krema za telo
Želite kremu za telo koja nudi 48 sati hidratacije? Da, hvala! Hranljiva krema za telo Love Nature sa organskim kakao buterom i kokosovim uljem klinički je dokazano deluje upravo tako. Bogata i kremasta formula neguje kožu – čineći je glatkom i prijatno mirisnom. 

To je to – sve što vam je potrebno da napravite kupku za ublažavanje stresa kod kuće! Dakle, krenite da punite tu kadu i samo pustite svoje telo i um da se opuste

 

.