Ugalj: crno zlato kozmetologije

Ugalj je iznenađujuće svestran sastojak koji sada ima veliku popularnost u industriji lepote. Doživite snagu ponovo otkrivenog sastojka i oslobodite svoje lice od mrlja!

Ako mislite da se uglaj koristi samo za paljenje vatre, čeka vas iznenađenje. Oriflame Peel-off maska za čistu kožu sa ugljem sadrži aktivni ugalj, koji možda prepoznajete iz svoje kutije za lekove - verovatno ste ga do sada probali da vam ublaži stomačne tegobe! Sada je kozmetička industrija otkrila njegovu moć da čisti.

Pročišćujuća svojstva praha uglja uzrokuju da apsorbuje višak sebuma i sve nečistoće sa površine lica. Oni se vezuju za formulaciju i na kraju se uklanjaju kada skinete masku. Kao rezultat, ne samo da detoksikuje vašu kožu, ostavljajući je da izgleda svetlija i glatkija, već i reguliše nivoe izlučivanja ulja, što je čini savršenom za kožu sklonu nesavršnostima. Peel-off maska od čistog uglja sadrži i dodatni sastojak: najmodernije voće u sezoni, ananas. Ispod privlačnog zelenog ploda nalazi se bogatstvo prirodnih sastojaka koje pomažu u čišćenju, posvetljivanju i hidrataciji. Vaša koža će dobiti temeljan piling i osloboditi se mrtvih ćelija!
Kako se koristi Pure Skin Charcoal piling maska:

Korak 1: Očistite kožu. Da biste maksimizirali efekat maske, možete staviti i topli peškir na lice na nekoliko minuta da otvorite pore.

Korak 2: Nanesite masku u tankom sloju, ravnomerno je rasporedite po licu ili samo na T-zonu i druga problematična područja. Izbegavajte kožu oko očiju, linije kose, obrva i usana. Za bolju kontrolu možete koristiti Giordani Gold Flat četkicu.

Korak 3: Ostavite da stoji 20-30 minuta, sve dok se maska potpuno ne osuši. Zatim je lagano ogulite, počevši od spoljnih ivica.

4. korak: Isperite svaki višak proizvoda vodom i Pure Skin sredstvom ua umivanje. Nastavite sa rutinom nege kože i ne zaboravite da je hidrirate!

 

Formula ove maske sa ugljem od čistog uglja posebno je prilagođena, i bezbedna je i za osetljivu kožu i pogodna za upotrebu čak do tri puta nedeljno. Uklanjanje je nežno i ne iritira kožu. Uživajte u svim prednostima uglja i celom procesu!

Tekst: Fotografije: Oriflame CE