5 razloga zašto ćete zavoleti NovAge - našu najnapredniju kolekciju za negu lica

Slavimo 5 godina NovAge nege kože. Od 2016. godine, NovAge setovi pomažu ženama i muškarcima da ciljano deluju na jedinstvene potrebe svoje kože, kroz napredna rešenja za negu. Proslavite s nama 5 godina prekrasne kože zdravog izgleda i pročitajte kojih je to 5 razloga zašto ćete zavoleti NovAge.

1. Klinički dokazani rezultati

Odabrati i znati koji proizvodi će najbolje odgovarati vašoj koži se ponekad čini kao nemoguća misija - upravo zato su rezultati svih NovAge kolekcija klinički dokazani. Delotvornost proizvoda je testirana na zdravim dobrovoljcima poređenjem karakteristika kože pre i posle korišćenja setova. Zato, možete verovati rezultatima!

 

2. Snažno deluju i štite vašu kožu

Svaki NovAge set sadrži biljne matične stanice. Njihove tehnologije utemeljene na biljnim matičnim stanicama bogate su zaštitnim sredstvima koja pomažu neutralizovanju štetnog uticaja iz okoline i tako usporavaju pojavu znakova starenja kože - deluju kao zaštitnici vaše mladosti!

 

3. Jednostavna rutina nege u 4 koraka

Život zna biti zahtevan. Vaša rutina nege ne treba biti takva. NovAge pruža vašoj koži sve što joj je potrebno kroz 4 pažljivo osmišljena koraka: čišćenje, nega područja oko očiju, serum za snažno delovanje i hidratacija dnevnom i noćnom kremom. Cela rutina će vam uzeti samo dva minuta vremena. Uz ovaj savršeni ritual nege uživaćete u trenutačnim i dugoročnim rezultatima!

 

4. NovAge brine o budućnosti planeta

Biotehnologija predstavlja održiviji način kreiranja prirodnih aktivnih sastojaka. Svaka NovAge kolekcija sadrži aktivne tehnologije podržane ekstraktima biljnih matičnih stanica, koristeći već postojeći biljni materijal. Ne samo da bioaktivni sastojci zahtevaju manje vode, sunca, fizičkog rada i zemlje za proizvodnju, nego i uzgoj u laboratoriji uklanja potrebu za korišćenjem pesticida i na taj način zagađenje okoline. Tako brinemo o okolini.

 

5. Prekrasna koža vam pruža samopouzdanje

Uz NovAge dobijate više od fantastičnih proizvoda. Pružate sebi mogućnost prekrasne kožu zdravog izgleda što će vas dodatno osnažiti i pružiti vam osećaj samopouzdanja. Otkrijte NovAge kolekcije i saznajte koja najbolje odgovara potrebama vaše kože.

 

Fotografije: Oriflame