Zagrejte ovaj Dan zaljubljenih mirisom – evo šest ideja za romantične sastanke

Čokolada, cveće, veš i muzika – svi znamo taj recept za romantiku na sastancima. Ali, budimo iskreni, u potrebno nam je nešto dodatno da bismo začinili stvari. Dan zaljubljenih samo što nije, pa zašto ga ne biste učinili veličanstvenim? Evo šest novih načina da uključite miris, bilo da želite da rasplamsate svoju vezu ili da nekoga zavedete.

Savršeni miris
Nema ničeg zavodljivijeg od očaravajućeg, toplog parfema. Novi So Fever Ecstatic je neodoljiv sa svojim notama aromatične smole u mirisu za nju  i tamjana u mirisu za njega . Sa sastojcima gorućeg ćilibara, ljutih začina i drveta, vaš muškarac će postati još neodoljiviji. Fever Ecstatic za nju je drvenast sa ćilibarnim potpisom, miris koji priziva uzbuđenje tokom cele noći.

Poklonite miris koji pruža zavodljivu igru 
Savršen poklon za Dan zaljubljenih, osim neodoljivog mirisa koji koristite, je savršeni miris za vašeg partnera. Odabrati pravi miris za muškarca je teško, ali nije nemoguće. Naprskajte miris i neka vaš partner pogodi note, neka to bude zavodljiva igra koja je zabavna i primamljiva.

Što manje vidite više ćete osetiti   
Zvuči kao nešto očigledno, ali prigušeno osvetljenje zaista vodi do pravog raspoloženja. Što manje vidite, više morate koristiti svoja druga čula, poput čula mirisa! Mali i raštrkani izvori osvetljenja i sveća stvaraju prijatnu atmosferu. Zapamtite da toplo, žuto svetlo ima prednost nad hladnim. Sve je u stvaranju atmosfere u kojoj se vi i vaš partner osećate opušteno.

Masažom se pripremite za postojanost mirisa   
So Fever Ecstatic za nju i njega oživljavaju kada vam telesna temperatura poraste. Masaža je savršeni način za to. Da li ste znali da je miris postojaniji i više miriše ako je vaša koža hidrirana? Ulje za masažu je vrhunska osnova za intenzivan miris. Vatrena snaga neodoljivih i smelih nota trajaće celu noć.

Parom do boljeg osećaja mirisa 
Nakon što ste opustili telo odličnom masažom, sauna je odlično rešenje za još bolje opuštanje. Pomešajte tamjan sa vodom i bacite preko vrelog kamenja da biste stvorili predivnu paru. Infracrvena sauna ili parno kupatilo deluju jednako dobro. Istuširajte se, a zatim ponovo nanesite vatreni So Fever Ecstatic.

Sveža, mirisna posteljina za finalni dodir
Završite romantično veče dobrim snom u svežoj posteljini naprskanoj savršenim mirisom. Budite kreativni u pogledu toga gde i kako koristite miris. Ne samo na telu, miris može da izazove senzacionalnu uzbudljivost i kada je na odeći odeći ili posteljini.

To je to! Nadamo se da će ovih šest trikova vaš sastanak pretvoriti u zavodljivo mirisno noćno iskustvo o kakvom ste samo sanjali. Ne zaboravite da svom romantičnom sastanku date pun fokus i ostavite po strani telefone. Bez ometanja lakše ćete uživati razgovorima, mirisima i darovima.

Tekst: