Prognoza za boje 2024. godine koje će voditi vašu kupovinu poklona za praznike

Umorni ste od barbi pink? Niste jedini. Poželite dobrodošlicu spektru nijansi koje će unaprediti vašu igru darivanja u predstojećoj prazničnoj sezoni. Od vatreno crvenih do umirujućih mača zelenih, istražimo najpopularnije boje za 2024. i pronađimo savršene, odgovarajuće poklone.

Dok se pripremate za prazničnu kupovinu, dozvolite popularnim bojama 2024. da budu vaši vodiči. Svaka nijansa priča svoju priču i rezonuje s različitom ličnošću. Odabirom proizvoda koji oličavaju ove nijanse, vi ne darujete samo poklon; darujete doživljaj, emocije i delić veselog  sveta u kome živimo. Tokom ove praznične sezone dozvolite da vas ove boje inspirišu i neka vaši pokloni govore za sebe.   

Fiery Red
Vatreno crvena
Ukusno zabavna i blistava, crvena je oduvek bila oličenje strasti, energije i odvažnosti. 
Tokom sezone AW 2023/2024, crvena izlazi na scenu u živoj, intenzivnoj nijansi koja zahteva pažnju i izaziva snažan emocionalni naboj. U suštini, ova nijansa simbolizuje želju za svetom koji je više prijateljski raspoložen, pažljiv i pun ljubavi prema nama i onima oko nas.

Predlog za poklon: za voljene koji se ne plaše da budu odvažni 
Divine Exclusive set (parfemska voda i krema za telo) 
Giordani Gold Iconic ruž ZF 15 u nijansi Iconic Red 
THE ONE Colour Unlimited Ultra Fix tečni ruž u nijansi Fire Crimson 

 

Apricot Crush
Boja kajsije
Narandžasta srednjeg tona koja odiše toplinom i optimizmom, kajsija će biti boja 2024. godine, prema WGSN-u. Ovaj vitaminski ton crpi lepotu prirode, dodatno poboljšavajući osećaj vitalnosti i uravnotežen pristup zdravlju i blagostanju. Harmonična mešavina kajsije i nagoveštaja korala daje ovoj nijansi energičnu auru, pozivajući vas da prihvatite kreativnost i pozitivnost u vremenima neizvesnosti.

Predlog za poklon: za voljene koji kroz život zrače pozitivnošću i poletnošću
Love Nature Shooting Star set (sredstvo za pranje kose i tela i sapun s organskim uljem marakuje)
Duologi Intense Repair šampon
OnColour Peach Glow tonirana krema za blistavi ten.

 

Cool Matcha 
Hladna mača 

Hladna mača, umirujuća pastelno zelena, svojim terapeutskim svojstvima premošćuje jaz između prirode i tehnologije. U svetu punom anksioznosti i stresa, ova smirujuća nijansa nudi trenutak odmora i opuštanja. Ova savršena kombinacija biljne zelene i pastelne boje dolazi kao podsetnik da usporite i pronađete utehu u jednostavnoj lepoti.

Predlog za poklon: za voljene koji cene trenutke mira i opuštanja 
Afternoon Tea trio krema za ruke sa zelenim čajem, crnim čajem i belim čajem
Optimals Urban Guard 3D višenamensko sredstvo za čišćenje
Greater toaletna voda za njega 

 
  

Midnight Plum
Ponoćna šljiva
 
Crpeći inspiraciju iz novog svemirskog doba i evolucije metaverzuma, ponoćna šljiva je moćna, tamno ljubičasta koja pleni svojom misterioznom privlačnošću. Za razliku od svog prethodnika, digitalne lavande, ova boja slavi tamu, povezujući se sa osećajem misterije, kao i gotičkim i underground osećanjima. Dok žudimo za bekstvom, ova nijansa rezonuje s našom željom da istražimo nepoznato i sanjamo van granica realnosti.

Predlog za poklon: za voljene koji se uvek izgube u svojoj mašti 
Royal Velvet set (dnevna krema i noćna krema)
Essense&Co. sredstvo za pranje ruku i tela sa šljivom i smirnom
Magnetista parfemska voda

 
Tekst: