Trendovi za usne koje morate probati

Sve se vrti oko usana ove sezone. Intenzivne letnje nijanse se menjaju lakšim, jesenjim. Od mladalačkih tonova do odvažnih tamnijih nijansi - neka vaše usne govore za vas.

Voćne usne


Ukoliko se prisetite ovogodišnjih nedelja mode setićete se izazovnih crvenih usana. Na nekim modnim revijama je koža minimalno našminkana, samo sa malo rumenila dok su usne našminkane ultra-mat nijansama. U međuvremenu je ACNE Studio promovisao usne u jarko crvenim tonovima kao obavezan izbor. Kosa je skupljena unazad kako bi se usne dodatno istakle. 

 


Boja usana u slojevima

Kako bi postigli intenzivnu, tamno crvenu boju usana potrebno je nijansirati u slojevima. Kod Marchesa, usne boje vina su intenzivno sjajne kako bi se slagale sa očima u wet-look stilu. Kako bi postigli tako duboke nijanse potrebno je prvo da nanesete podlogu na usne i iscrtate ih olovkom. Carolina Herrera i Dolce & Gabbana su takođe koristili slojeve za njihove glavne tonove, ali su usne ostavljene u mat tonovima kako bi se slagale s mačjim izgledom očiju. 

 


Napućene usne

Za Chloé i Topshop Unique, jesenji izgled je svež i lep. Rumenilo na jagodicama, oči bez šminke i uredne obrve stvaraju slikarsko platno za usne u tonovima maline. Rezultat: izazovne usne sa dodirom sjaja. Prirodni sjaj u najboljem izdanju. 

Tekst: Fotografije: Getty Images