Kako organizovati Zoom make-up zabavu

Pošto smo neprikosnoveni ljubitelji lepote, najnovija pomama među šminkerima je klub čiji želimo da budemo članovi: Zoom make-up žurke! To je make-up ekvivalent virtuelnom happy hour satu, kada vaši video materijali postaju kreativni isprobavanjem različitih izgleda šminke.

Rođen u vremenu lokdauna, ovaj onlajn beauty trend je predodređen da nastavi da povezuje ljude širom sveta kojima je zajednička ljubavi prema lepoti. Želite da se pridružite klubu? Pogledajte kako da organizujete zabavu epskih razmera!

 

Kultni beauty izgled ili viralni TikTok make-up trend?
Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju odabir teme za vašu make-up zabavu, pa pustite mašti na volju. Bez obzira da li eksperimentišete sa najnovijim trendovima šminke koji postaju viralni na TikToku ili izaberete kultni beauty izgled (da li je neko za dobri stari holivudski glamur Merilin Monro?), jedino pravilo je da izađete iz svoje zone udobnosti.

Savet: Predlažemo da odaberete različite izglede za svaku zabavu. Nemojte se ograničavati samo na izgled šminke - ove Zoom žurke funkcionišu podjednako dobro i kod isprobavanja novih frizura. 

Neophodni set mape-upa za Zoom zabavu
Ne može se poreći da provodimo mnogo vremena onlajn. Sada živimo u brzom tempu dvostruke realnosti, stalno prelazimo sa onlajn sastanaka na neposredne kontakte. Pa ipak, naša šminka nije nužno dizajnirana da bude pogodna za oba sveta. To je zato što veb-kamere “umrtvljuju” boje – da, postoji razlog zašto vaša maskara uvek izgleda sivo ili izbledelo na ekranu!

Savet: Uvek imajte set šminke koji je dobar za ovu dvostruku realnost. Posebno nam je draga nova Wonder Lash Ultra maskara  sa mešavnom digitalnih pigmenata, klinički testirana kako bi vam pružila crnji izgled trepavica na ekranu. Osim toga, raznobojna paleta šminke (od klasičnog crvenog ruža, do svetlih trendi nijansi senki) će biti korisna, a možda će one neiskorišćene nijanse u vašim paletama napokon dobiti ulogu!

 

Pozivamo sve ljubitelje lepote! Vreme je za igru
Prvo, zoom make-up zabave se odnose na uživanje i istraživanje šminke. Dakle, okupite grupu koja je otvorena za eksperimentisanje sa različitim izgledima šminke. Mogli biste da okupite svoje najbolje prijatelje, ili još bolje – pošaljite pozivnicu na Instagramu ili Fejsbuku da upoznate nove prijatelje širom sveta koji se interesuju za šminku.

Savet: Izađite iz svoje zone udobnosti! Igrajte se trendovima šminke i neočekivanim bojama koje niste mogli da zamislite da ih nosite u stvarnom životu – možda ćete na kraju pronaći novi omiljeni izgled ili naučiti novu tehniku. 

“Reci mi da voliš šminku, a da ne izgovoriš da je voliš”
Kada svi budu spremni, napravite snimak ekrana ovog virtuelnog druženja i podelite ga sa svojim pratiocima na društvenim mrežama – i inspirišite druge da se pridruže Zoom klubu lepote!

Tekst: