Neka vaš manikir bude savršeni dodatak ovoj party sezoni

Kako se party sezona približava, postoji jedno tajno oružje koje ne smete zanemariti: vaš manikir. Iako je savršena odeća nedvosmisleno ključna, vaši nokti mogu biti onaj savršeni dodatak koji ceo izgled podiže na viši nivo. Pročitajte koji su to najnovji trendovi za jesen/zimu 2023./2024. uz koje će vaši nokti postati zvezda svih događanja.

Mikro tamni francuski manikir
Za one koji cene minimalizam, mikro tamni francuski manikiri je apsolutni pobjdnik. Ako je na proleće/ljeto 2023. najtraženiji bio frenč živih boja, sada je vreme da prigrlite mikro frenč u crnoj boji s naznakama drugih tamnih jesenjih nijansi. Ova elegantna reinterpretacija klasičnog francuskog manikira odiše prefinjenošću. Budući da mat završni sloj ponovno stiče popularnost tokom jesenjih i zimskih meseci, razmislite o osnovnoj boji u jednoj nijansi s mat završnim slojem za moderni izgled.

Ključni proizvodi za ovaj trend:
The One Pro Wear ART lak za nokte - Black
Nail It šabloni za nokte
The One Designer mat završni premaz za nokte

 

Hrom nijanse s 3D zaokretom
Ako vas još uvek privlači mermaidcore trend, efekat hroma na noktima bi trebao da bude vaš odabir. Ove sezone crpite inspiraciju iz nebeskih elemenata s dubokim nijansama uparenim s kontrastnim hrom nijansama, što rezultira očaravajućim podvodnim efektom. Za Y2K zaokret, eksperimentišite s nalepnicama za nokte kako biste naglasili izgled sirene ili slojevitim 3D hromom za tečnu bronzanu teksturu ako tražite nešto posebno.

Ključni proizvodi za ovaj trend:
The One Gloss N' Wear lak za nokte - Mystic Aqua Shimmer
The One Artistry samoljepljivi ukrasi za nokte
The One Pro Wear ART lak za nokte - Silver Metallic

 

Buntovne nijanse
Pozdravite se s jednostavnim manikirom jer sada središnje mesto zauzimaju hrabre, odvažne boje. Za ovu party sezonu pripremite tamnocrvenu, mahovinasto-zelenu i plavu nijansu tinte na nokte. Završni izgled? Mračni, zagonetni izgled koji kanališe buntovnika u vama. Možete podići ovaj trend gore spomenutim tankim francuskim vrhom u crnoj ili čokoladno smeđoj boji, dodati dašak hromiranih nijansi ili eksperimentirati s 3D nalepnicama za spoj glamura i grandža.

Ključni proizvodi za ovaj trend:
The One Ultimate gel lak za nokte - Deep Maroon
OnColour lak za nokte - Shimmery Mulberry
The One Designer lak za nokte - Dark Graphic Blue

 

Uzorak kornjačevine
Svake godine manikira u boji kornjačevine vraća se suptilnim varijacijama i poboljšanim tehnikama. Uključuje slojeve bogatih, dubokih nijansi crne i smeđe između prozirnih žutih ili narandžastih slojeva, oponašajući eleganciju uzorka kornjačinog oklopa. Razmislite o efektu mermera u nijansama kao što su moka, spicy bundeva i kesten koje vežemo za trendove iz 70-ih. Ove raskošne boje savršeno se slažu sa svim tonovima kože, što ih čini savršenim odabirom za svaki party.

Ključni proizvod za ovaj trend:

OnColour lak za nokte u nijansama Latte Taupe, Cocoa Dream i Ginger Caramel

Tekst: