Odvažna lepota: Mačje oči u tri jednostavna koraka!

Baš kao što leopard ne može da promeni svoje pege, nikada nećete promeniti mišljenje i poželeti ništa osim trepavica velikog volumena. Priznajemo, to nije uvek lako, ali sa ovim jednostavnim koracima, uskoro ćete imati pravi pogled mačke.

Tražite odvažan, mačji izgled koji je savršen? Tremendous Fierce možda je upravo maskara koju ste čekali: neverovatan volumen sa dodatnom dužinom na spoljnim trepavicama za snažno istaknuti izgled trepavica.

Spremni ste da ustanete i budete saslušani? Volimo ovaj odvažni izgled trepavica, za pojačanje samopouzdanja. Žene širom sveta se ne plaše ničega, a zašto bi? Moda i lepota su odličan način za prikazivanje ličnog stila, pa zašto da ne istaknete samopouzdanje ovim moćnim izgledom?

Inspirisan najnovijim trendom, animal printom, koji viđamo na pistama u modnom svetu, upadljivi mačji izgled pruža način da povećate samopouzdanje! 

Korak 1:

Zakrivljena četkica za mačkaste trepavice pratiće dodaće volumen i dužinu trepavicama spoljašnjeg ugla oka. Krenite od unutrašnjeg ugla oka i idite ka spolja. 

Korak 2:
Za bolju definiciju, pomoću oblog vrha okrenite svoje spoljne trepavice prema gore.

Korak 3:
Ponovite po želji da biste stvorili neverovatan volumen i intenzivnu dužinu.