Savršena šminka za jesen

Jesen je zasigurno jedan od najboljih meseci za modu i lepotu. Uskoro će doći trenutak da odložite sve vaše letnje favorite i osvežite svoj neseser novim kombinacijama i formulacijama kako biste pružili svojoj koži adekvatnu negu i išli u korak sa trendovima. Predstavljamo vam Oriflame favorite za sezonu koja nam stiže:

Prva na listi je The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL maskara

Ekspresivne trepavice su bile korak koji smo ujutru u žurbi najčešće preskakale, dok nismo shvatile kakvu razliku maskara može da napravi kada je nanesemo na pravi način. Onih dana kada jednostavno ne možemo da držimo oči otvorene od umora, the ONE 5-u-1 Wonder Lash XXL Maskara pružiće vam samouveren izgled brže nego što možete i da  zamislite. Pogledajte naš tutorijal i pronađite inspiraciju! 

Druga na listi je the ONE Color Unlimited senka za oči u stiku

Ako želite postojanu senku koja se lako nanosi i savršeno je otrpona na mrljanje i razmazivanje  ovo je savšren proizvod za vas! The ONE Colour Unlimited senka za oči u stiku pruža vam do 24h postojanosti. Kremaste je formule koja lako može postati ajljaner ili senka. A sve one divne metalik nijanse su uvek nepogrešiv izbor za jesen.

Sledeći na listi je vodootporni ajlajner Stylo 

Najzad, ajlajner koji traje i ne manja se. Formulisan za intenzivan izgled, odoleva suzama i lošem vremenu. Vodootporni ajlajner ima jedinstveno oblikovan vrh kome nikad nije potrebno oštrenje i omogućava vam savršenu preciznost. 

Sledeći je Colour Unlimited Lipstick Super Matte ruž za usne

Usne su podložnije sušenju tako da je za jesen sjajan izbor ruž koji će negovati i hidrirati vaše usne. Naša preporuka je Colour Unlimited Super Matte ruž za usne u divnim nijansama od purpurne do boje kože. 

Poslednji na našoj listi je the ONE Long Wearlak za nokte

Izaberite crvenu, ljubičastu, tamno roze ili drugu toplu nijansu ako želite da ostanete u trendu u sezoni koja stiže. The One Long Wear lak za nokte neće se lako skinuti sa vaših noktiju. Svakako pogledajte nove nijanse!
Tekst: Fotografije: Oriflame