Otkrivamo nove boje sa Kaćom Gaj i Marinom Spasić

Šta se dešava kada se sretnu vrhunski sportista i svestrani kreativac - tj. Marina Spasić kik - bokserka i Kaća Gaj koju znate kao blogerku, profesorku, modnu kreatorku a ponekad i šminkerku, fotografa, mamu...? Dodajte malo predivnih OnColour boja iz nove Oriflame kolekcije i nastaje čarolija koju je teško prepričati. Slike će vam reći više!

Nedavno sam imala divnu priliku da šminkam Marinu Spasić, našu uspešnu kikbokserku. Uživala sam u ponovljenoj saradnji sa Marinom, izuzetno odgovornom, jakom i profesionalnom a nadasve veoma ženstvenom devojkom. I upravo tu ženstvenost smo najbolje istakle sa novom OnColour kolekcijom.

Priznajem šminkanje drugih ljudi nije moj fokus, ali uzevši u obzir da smo obe ambasadori Oriflame-a imale smo super priliku da zajedno testiramo novu OnColour kolekciju čiji je tečni puder APSOLUTNI favorit (nema mirise, nije previše mat i prelepo pokriva a koža diše).

 OnColour tečni puder

Odlučila sam se da iskoristim sve proizvode iz PR paketa, a same tehnike su zahvaljujuci Katie Jane Hughes koju pratim na instagramu u nadi da ću savladati neke brze i dobre tehnike šminkanja. Na čistu kožu naneli smo puder prstima u PR paketu su bile dve nijanse koje sam pomešala da dobijem Marininu, nisu vam potrebna nikakva pomagala osim čistih ruku, takođe pre nanošenja tečnog pudera, bilo kog, važno je da ga prvo dobro promućkate.

Počele smo sa puderom u prahu na masnijoj zoni, definisale smo oči blago braon senkom i olovkom za oči koju sam četkicom raznazala po ivici oka.

Na usta smo stavili dva karmina, jedan bazni svetliji i u uglove malo jači i tako dali usnama dodatni volumen. Ovo je super trik ako želite da vam usne deluju punije. 

Na obraze sam takođe stavila karmin i razmazala, ovo je još jedan super trik i funkcioniše isto kao kremasto rumenilo.

Takođe želela bih da pohvalim Oriflame što ne vrši nikakav pritisak na to da se fotošopiraju borice ili nesavršenosti - po koja sitna borica je samo znak da smo se dobro smejale na suncu sa prijateljima. U narednom period koristiću aktivno ovaj puder jer me je zaista oduševio!

 

Kaća Gaj Isakov xoxo

Tekst: Fotografije: Katarina Gaj Isakov