4 jesenja trenda nijansiranja kapaka

Kapci ne bi trebali ostati nenaglašeni ove sezone. Nakon što ste tokom letnje sezone usne nijansirali jarkim bojama i oči šminkali u nežnijim tonovima, vreme je da ih stavite u prvi plan. U hladnijim mesecima koji dolaze uživajte u naglašenim očima.


Grafičke linije

Ove sezone potražite inspiraciju na Rochas, Proenzer Schouler i Fendi modnim pistama, a grafičke linije neka budu iscrtane ispod i iznad vaših trepavica. Biće vam potreban tečni tuš za kapke i čvrsta ruka za precizno nanošenje. 

Smokey učinak

 Tamno obojene kapke za romantične trenutke možete postići širokim potezima četkom. Na Etro nedelji mode crna je boja posebno dramatična, a nežni su i zamagljeni prelazi nijansirani sivom bojom. U međuvremenu Pascal Millet naglašava srebrnom i sivom postižući dojam topljenja boje ispod očiju. 
Visoki sjaj na kapcima

 Metalik – da li u zlatnoj, bronzanoj ili srebrnoj – oči su svakako u prvom planu ove sezone. Obavezno koristite senke u stiku poput The One senki koje lepo nijansiraju i daju svetlucavi sjaj. Za maksimalni učinak trepavice ostavite bez make-upa ali zato oči možete uokviriti olovkom za oči. Oči poput mačke

 Za jesenje vreme je poželjno naglasiti oči. Na modnoj reviji Chanela ili Paco Rabanne, oči su bile naglašene jednako kao i obrve. Za make-up koji je naglašen na ovaj način potrebno je naneti dobru i kvalitetnu bazu za make-up.

Tekst: Fotografije: Getty images