4 saveta za duge trepavice

Veštačke trepavice, ekstenzije trepavica, bojenje - ponekad činimo sve što je moguće da bismo imali savršene trepavice. Ukoliko nemate prirodno duge i guste trepavice pročitajte naše savete za super duge trepavice.

1. TEMELJNO ČIŠĆENJE

Kada se radi o odstranjivanju šminke budite nežni. Izbegavajte grubo čišćenje jer to može ostaviti dugoročne posledice. Bilo da pokušavate da skinute vodootpornu maskaru ili samo očistite lice, pripazite da područje oko očiju čistite vrlo nežno – vaše trepavice će vam biti zahvalne. 

2. ISHRANA I VITAMINI

Vaša ishrana utiče na čitavo vaše telo, uključujući i trepavice.  Ukoliko je vaša ishrana  raznovrsna  i vaše će trepavice biti lepe. Hrana bogata proteinima i one vrste dijeta koje uključuju velike količine vitamina A, C i E će pomoći da vaša koža i kosa budu zdraviji. Pojačajte svoju ishranu dodacima koji sadrže gvožđe i možete sprečiti gubitak kose. Naš                                          predlog je NutriComplex za kosu i nokte


3. HIDRATACIJA

Serum za trepavice možda obećava otpornije trepavice, ali isto tako je dozvoljen i balzam za usne. Da, dobro ste nas čuli – balzam za negu usana. Slobodno na vrhove trepavica, ne na koren, nanesite malo balzama za usne. Savršeno će ih omekšati i hidrirati!


4. OBAVEZNI PROIZVOD

Za trenutno duge trepavice isprobajte Giordani Gold Luscious maskar  koja će vam pružiti trepavice u najboljem izdanju.


Tekst: Fotografije: Shutterstock