Odgovori na Vaša pitanja o NovAge kolekcijama

Da li ste u procesu izbora brenda za negu kože ili samo želite više informacija o NovAge-u? Na vaša pitanja odgovora senior direktor za nauku i inovacije, dr Alain Mavon.

1. Da li je NovAge relevantan za sve tipove kože?
Da, NovAge je relevantan za sve tipove kože.

2. Kako da odredim koji je NovAge set najbolji za moju kožu?
Vaša starost vam daje indikacije, ali važnije je identifikovati vaše glavne izazove oko kože i odabrati set koji ciljano deluje na njih.

3. Na koje specifične znakove starenja kože ciljano deluje  NovAge sistem nege kože?
NovAge sistem za negu kože ciljano deluje na 12 znakova starenja kože koji su najvažniji - to su znakovi koji se direktno povezuju sa negativnom percepcijom godina.

4. Mogu li nastaviti da koristim svoje druge Oriflame proizvode zajedno sa NovAge-om ili da se prebacim u potpunosti na NovAge?
Možete nastaviti da koristite svoje postojeće proizvode, ali preporučujemo vam da pređete na NovAge jer je dizajniran da bude najefikasniji kada koristite set od pet proizvoda, prateći rutinu za negu kože.

5. Šta je klinička studija i šta klinički dokazano znači?
Klinička studija uključuje dobrovoljce koji testiraju proizvod tokom određenog vremenskog perioda. Koristi koje proizvod donosi objektivno se mere različitim tehničkim metodama. Klinički dokazano znači da tvrdnje o potvrđivanju prednosti proizvoda potiču iz kliničkog testa sa objektivnim merenjima. Takav klinički dokaz je garant potrošaču da je proizvod zaista efikasan.

6. NovAge je opisan kao brend koji sadrži prirodne inovativne tehnologije. Šta ovo znači i zašto je inovativan?
NovAge sadrži prirodne biljne tehnologije ili tehnologije inspirisane prirodom. Inovativno znači da su ove tehnologije rezultat revolucionarnih istraživanja.

7. Šta su biljne matične ćelije?
Matične ćelije biljke su biotehnologija koja se koristi za proizvodnju prirodnih ekstrakata na vrlo održiv način, u visoko koncentrovanom obliku. U zavisnosti od originalne biljke, mogu da imaju različita dejstva protiv starenja.

.


Tekst: Fotografije: Oriflame Brand Images