Odgovori na vaša pitanja o NovAge kolekciji

Da li upravo tražite kolekciju za negu kože ili vam je samo potrebno više informacija o NovAge kolekciji? Odgovore na vaša pitanja dao je Senior Direktor nauke i inovacija, Dr Alain Mavon.

1. DA LI NOVAGE MOŽE DA SE KORISTI ZA SVE TIPOVE KOŽE?

Da, NovAge je namenjen svim tipovima kože.

2. KAKO DA ODREDIM KOJA NOVAGE KOLEKCIJA JE  NAJBOLJI IZBOR ZA MENE? 

Vaše godine su prva smernica u tom smislu. Ali je važnija da prepoznate koji su vaši glavni problemi i onda odaberete kolekciju sa odgovarajućim ciljanim dejstvom. 

3. NA KOJE POSEBNE ZNAKE STARENJA NOVAGE KOLEKCIJA IMA CILJANO DEJSTVO? 

Možete nastaviti da koristite postojeće proizvode, ali vam preporučujemo da se preusmerite na NovAge pošto je kolekcija osmišljena tako daje najbolje rezultate kada se koristi ceo set od 6 proizvoda u skladu sa rutinom za negu kože za podmlađen izgled. 

4. MOGU LI DA NASTAVIM DA KORISTIM DRUGE ORIFLAME PROIZVODE ZAJEDNO SA NOVAGE KOLEKCIJOM ILI TREBA POTPUNO DA PROMENIM IZBOR? 

NovAge sistem za negu kože ciljano deluje na 12 znakova starenja koji su najvažniji – to su upravo oni znaci koji najviše utiču na to koliko mlado ili staro delujete. 

5. ŠTA JE KLINIČKA STUDIJA I ŠTA KLINIČKI DOKAZANO ZNAČI? 

Klinička studija znači da volonteri koriste proizvod tokom određenog vremenskog perioda. Dejstvo koje proizvod ima se potom objektivno meri različitim tehnikama.

Klinički dokazano znači da tvrdnje u vezi sa proizvodom potiču iz rezultata kliničkog testa i objektivnog merenja. Takvi klinički dokaz su garancija potrošaču da je proizvod zaista delotvoran. 

6. NOVAGE JE OPISAN KAO KOLEKCIJA KOJA SE OSLANJA NA INOVATIVNE PRIRODNE TEHNOLOGIJE. ŠTA TO ZNAČI I ZAŠTO JE TO INOVATIVNO? 

NovAge je unapređen tehnologijama koje se inspirisane prirodnim procesima, a osim toga koristi bilje u svojim tehnologijama. Inovativne znači da su te tehnologije rezultat revolucionarnih naučnih otrkića. 

7. ŠTA SU BILJNE MATIČNE ĆELIJE? 

Matične ćelije predstavljaju vid bio-tehnologije koji se koristi u proizvodnji prirodnih ekstrakata na veoma održiv način i u vrlo koncentrisanoj formi. Zavisno od biljnog porekla, mogu imati višestruko dejstvo protiv starenja kože. 


Tekst: Fotografije: Oriflame Brand Images