Proizvodi za vašu policu koji podižu raspoloženje

U svetu lepote, skloni smo traganju za proizvodima koji donose vidljive rezultate - besprekornu kožu, smele usne, zadivljujuće mirise. Ipak, postoji nešto više u prevazilaženju površine i prihvatanju senzornog putovanja koje lepota može da ponudi. Uz rastuću popularnost dopaminskih trendova lepote, sada je odlično vreme za istraživanje tekstura koje umiruju, boja koje inspirišu, mirisa koji očaravaju i sastojaka koji neguju. Hajde da uredimo vašu beauty policu kao mesto koje podiže vaše raspoloženje i duh, čak i tokom najoblačnijh dana.

Moć dodira
Veza između tekstura i emocija je nesporna. Uzmimo, na primer, Waunt Mission Impurities toplotnu masku, glatku teksturu koja se zagreva u kontaktu s kožom, čisteći nečistoće dok prija čulima. Giordani Gold Pure Úforia tečni puder prevazilazi tradicionalno šminkanje. Kombinuje Crystal Glow Fusion tehnologiju i HydraBlend koji obezbeđuje euforični doživljaj prilikom nanošenja.
Ako je briga o telu vaš raj, ugodite sebi Swedish Spa Whipped Waves buterom za telo, nemasnom formulom obogaćenom kokosovim uljem i ši maslacem za baršunasto glatku kožu i trenutno podizanje raspoloženja.

 

Obojte svoje raspoloženje
Živahne boje imaju dokazano delovanje na vaše raspoloženje. Za usne koje zahtevaju pažnju, tu je THE ONE Colour Unlimited Ultra Fix tečni ruž koji nudi 10 odvažnih nijansi s baršunasto-mat završnicom i 99% postojanosti. Popričajmo o samopouzdanju koje podiže raspoloženje i koje traje! Neka vaše oči govore uz The ONE STOCKHOLM Colour Unlimited senku u zadivljujućim nijansama poput mistične plave i digitalne lavande. Visoko pigmentovana i vodootporna osigurava da make-up na očima ostane besprekoran čitavog dana. I nemojte zanemariti THE ONE 5-u-1 Wonder Lash Ultra plavu maskaru, donosi visoku definiciju trepavica s bojom bez mrlja i ljuskica

Razum i osećaji 
Mirisi su moćni katalizatori koji prizivaju draga sećanja i duboke emocije. Slasni miris nota ruby kakao zrna, crvenih bobica i mlečnih tonova, Love Potion Sensual Ruby parfemska voda je jedan od najzavodljivijih mirisa koji će vam podići raspoloženje. Tuširanje postaje čulno uživanje s ovom Love Nature kremom za tuširanje gde se kakao i pepermint spajaju kako bi stvorili okrepljujući ambijent. Za one koji žude za raskošom, All or Nothing Amplified parfem obuhvata dopaminsku lepotu luksuznim sastojcima kao što su tuberoza, crveni đumbir i akord ćilibara – simfonija ekstravagancije i privlačnosti koja podiže raspoloženje

 

Sastojci za dobar osećaj  
Osim tekstura, boja i mirisa, određeni sastojci slavljeni su zbog svojih pozitivnih uticaja na raspoloženje. Vitamin C je od esencijalnog značaja za vaš imuni sistem i zdravlje, blistavu kožu, ali takođe utiče i na podizanje raspoloženja! Nalazi se u našem NovAge ProCeuticals rastvoru s 10% vitamina C, hrani vašu kožu za blistav ten i podiže vaše opšte blagostanje. Ljubitelj kože, Vitamin C u Univerzalnom balzamu sa zelenom jabukom, obezbeđuje glatke usne zdravog izgleda u kombinaciji sa negom. I nemojmo zaboraviti aromatično iskustvo bergamota u Eclat Femme Weekend mirisnoj kremi za telo koji je sposoban da ublaži anksioznost i stres. Ovi sastojci neguju vašu kožu, ali i vaše raspoloženje, stvarajući holistički ritual za spoljašnju i unutrašnju vas.

Tekst: