Sedam odluka treba da donesete u 2023. godini u vezi sa negom svoje kože

Neka 2023. bude godina besprekorne kože! Okrenuli smo se Globalnom menadžeru za komunikacije premijum nege kože, Ani Kruz (Anna Cruise), kako bismo dobli najbolje savete i trikove za početak. Nastavite da čitate da biste pronašli njenih top sedam odluka koje treba da pratite ove godine.

1. Pratite rutinu nege kože
"Ako bi postojala samo jedna prava odluka, to bi trebalo da bude svakodnevna rutina nege. Kada sam pre tri godine započela svoju Oriflame karijeru, upoznali su me sa NovAge proizvodima.  Nakon što sam saznala sve o njima,  odlučila sam da uložim u NovAge set za negu  kože i on je doneo veliku razliku! Potrebno je samo dva minuta, dva puta dnevno, a rezultati su vidljivi i klinički su dokazani. Moj ten je postao mladalački, čvršći, hidriraniji i blistaviji. Nikada neću preskočiti  svoju dnevnu NovAge rutinu  nege kože,  prosto je obožavam!"

2. Nanosite kremu sa zaštitnim faktorom u bilo koje doba godine
"Uvek koristite kremu sa zaštitnim faktorom, bez obzira na godišnje doba.  Ova odluka je jedna od najvažnijih koje treba slediti tokom cele godine, svake godine.  Neki ljudi smatraju da im takva krema nije potrebna  tokom zime, ili kada su u zatvorenom prostoru.  Ali, činjenica je da vam je krema sa ZF potrebna uvek jer UVA i UVB zraci mogu da prodru kroz stakla i naškode koži.  Dakle, pogledajte našu paletu Sun 360 i koristite omiljenu kremu za sa ZF svakoga dana."

 

3. Piling, piling, piling
"Dodajte proizvod za piling u svoju rutinu jednom ili dva puta nedeljno. To proces obnavljanja ćelija i otkriva glatku, blistavu i kožu zdravijeg izgleda. Koristim NovAge Proceuticals 6% AHA piling rastvor. Sadrži dve različite alfa hidroksi kiseline (AHA) za hemijski piling gornjeg sloja kože kako bi se ubrzao  proces obnavljanja ćelija. Vidno smanjuje vidljivost pora i umoran izgled kože – brz  put do blistavije kože!"

4. Počastite se maskom za lice
"Obećajte da ćete se počastiti maskom za lice jednom nedeljno.  Ja volim da koristim Love Nature hidrirajuću i pročišćujuću sheet masku  ili Waunt Mission Impurities toplotnu masku. Obe čine da moja koža zablista!"

 

5. Isprobajte tretmane za ciljano delovanje
"Ne zaboravite da probate tretmane koji ciljano deluju i sadrže moćne aktivne sastojke! NovAge ProCeuticals nudi niz tretmana sa veoma aktivnim sastojcima  koji pomažu u tretiranju širokog spektra izazova. Možete birati između vitamina C, Retinola, AHA, peptida i niacinamida. Obožavam  NovAge ProCeuticals rastvor s 10% vitamina C, on je zaista blagotvoran za moju kožu, izjednačuje ten i pruža mu dodatnu blistavost tokom tmurnih zimskih meseci."

6.  Isprobajte proizvode za hibridnu negu

"Ako je početak vaše godine turbulentan, zašto ne biste probali neke višenameske proizvode koji imaju hibridna svojstva. Obožavam Waunt Smooth Cheeks tečnu tonik-kremu. Ovaj vrhunski hidratantni sprej  ima završnicu nalik kremi – oplemenjuje suvu kožu, zaglađuje je i momentalno smiruje, dok joj pruža prirodni sjaj. Savršeno za brzo zimsko sređivanje u pokretu!"

7. Dodajte retinol u svoju rutinu

"Ako želite da se pozabavite znacima starenja, donesite odluku da počnete da koristite retinol. Smatram da su NovAge ProCeuticals retinol kapi sa serumom odličan način za uvođenje ovog sastojka u vašu dnevnu rutinu.  Kapi smanjuju vidljivost bora, rafinišu teksturu kože i obnavljaju rezerve vlage. Za jedar, zdrav, mladalački ten! Posvetite mu se dugoročno i videćete najbolje rezultate."