Srećan Dan planete Zemlje želi vam Oriflame!

Obeležavanje Dana planete Zemlje je način iskazivanja podrške zaštiti životne sredine. Za nas je to još jedna prilika da razmišljamo o našoj prelepojj planeti i svetu u kome želimo da živimo. A mi kao kompanija jednostavno volimo ovaj dan!

MI U ORIFLAMEU POŠTUJEMO PRIRODU!

U Oriflameu poštujemo prirodu i cenimo sve što nam ona pruža – zelene šume, čistu vodu, svež vazduh, plodno tlo i još mnogo toga. Shvatamo koliko je važno učiniti sve da spasimo našu planetu i predani smo cilju da postanemo održiva kompanija. To se odražava u brojnim inicijativama – od odabira održivih i recikliranih materijala za pakovanje do osmišljavanja novih, boljih i čistijih formulacija za naše proizvode. Takođe, radimo na smanjenju naših emisija gasova i uspostavljanju ravnoteže s jednakom količinom inicijativa za smanjenje štetnog uticaja na klimu. I svaki dan razmišljamo o novim načinima za uštedu vrednih resursa.


KAKO OBeleŽAVAMO DAN PLANETE ZEMLJE U 2023. GODINI? 

Srećni smo što možemo da vas upoznamo s našim novim i poboljšanim Oriflame štampanim katalogom! Redizajniran je imajući u vidu našu planetu – njegov manji format bolji je za prirodu! Omogućava efikasniju upotrebu papira, s manje otpada, štedeći važne resurse. Na taj način možemo uštediti više od 1.000 tona papira! Budite uvereni da će ove promene samo unaprediti vaše Oriflame iskustvo kao našeg kupca i partnera. Novi dizajn savršeno odgovara eKatalogu – tako da se možete neprimjetno prebacivati između različitih Oriflame kanala.

A tu je i još jedna prednost! Štampani katalog sad stane u svaku torbicu – što je savršeno rešenje kada ste u pokretu. A sada ćete s još većim veseljem listati naš katalog – znajući da tako pomažete spasiti drveće!

Sretni smo što možemo proslaviti Dan planete Zemlje s vama i našim novim katalogom! Uvek ćemo tražiti nove načine za smanjenje zagađenja i nepotrebnog otpada, očuvanje bioraznolikosti i odgovorno ponašanje prema životnom okruženju.

 

SREĆAN VAM DAN PLANETE ZEMLJE!