Zlatni rođendan sa Oriflame-om

Kod moje saradnje sa Oriflame kompanijom najviše volim njihovu fleksibilnost i otvorenost kada je u pitanju neka drugačija kreativna ideja. Naime, maj je mesec u kom je rođendan moje mame i dok sam listala poslednji katalog za oko mi je zapala njihova NovAge Time Restore kolekcija za negu i to pogotovo serum.

Retko na društvenim mrežama viđam bilo šta namenjeno ženama u godinama moje mame i smatram to velikim propustom uzevši u obzir da npr. Instagram postaje jedna velika platforma i na njoj će mesto itekako naći žene svih godina i ukusa. Za serum sam se vezala iskreno zbog toga kako izgleda, ali i sećam se da je serum iz iste kolekcije (samo za mlađu kožu) meni najviše prijao.

Naravno Oriflame tim mi je velikodušno kao i uvek, poslao CELU kolekciju. Sa mamom sam pažljivo pročitala uputstva kako se i kada koji proizvod nanosi i osmislile smo plan da ujutru stavlja dnevnu kremu i serum a uveče noćnu kremu i serum sa dodatkom kreme za oči i usta. Moja NovAge kolekcija i tretman trajali su oko 2 meseca i ja sam tek posle dva meseca pisala svoja iskustva tako da ću pustiti mamu da proba sve i da mi prenese svoj utisak o proizvodima.

Inače Oriflame katalog mi je fantastičan izvor poklona za svakoga, bukvalno za one sitnice koje uvek trebaju u svakoj kući i iskreno mnogo su mi olakšali odlaske kod svakakvih prijatelja (uvek imam nešto lepo, mirišljavo i kvalitetno da ponesem za poklon).

Inspirisano zlatnim momentom u serumu i samim pakovanjem napravili smo baki jednu ručno pravljenu specijalnu čestitku.

Ana je baki sve detaljno objasnila šta je u kesi sa poklonom :) 

A pored čestitke uzeli smo dekorativnu keramiku sa kucom koja veoma liči na bakinog Olija. U čestitci izlepljeni su stikeri.

Nadam se da ste uživali i nadam se da sam vas inspirisala da svoje mame i bake ne zaboravite da počastite lepim i kvalitetnim poklonom kad god je prilika za to. 

Hvala na čitanju i do sledećeg puta,

Kaća

XOXO

Tekst: Fotografije: Katarina Gaj Isakov