Šest cvetnih mirisa od kojih nikada nećete odustati

Jasmin, ljubičica, cvet pomorandže, kamelija i ruža – cvetni mirisi koji su podjednako klasični koliko i raznovrsni. Ali od toliko različitih cvetnih mirisa koje možete izabrati, može biti teško znati koji je pravi za vas. Sakupili smo šest neodoljivih mirisa koje jednostavno morate isprobati.

Svaki cvetni miris je kao jedinstveni buket cveća sastavljen od kombinacija koje odgovaraju različitim prilikama, ličnostima i stilovima. Oni mogu biti ženstveni i lagani, ali mogu biti i muževni i oštri. Hajde da saznamo koji koji cvetni miris je za vas.

Slatki jasmin za ženstveni dodir
Jasmin je jedan od najpopularnijih cvetova u modernim parfemima. To je beli, mali cvet koji miriše bogato, slatko i voćno. Ako volite blistav ženstveni miris, trebalo bi da izaberete našu Infinita parfemsku vodu. Ovaj cvetni miris sadrži cvet kraljevskog jasmina, za koji se kaže da je najkultniji i najženstveniji sastojak koji postoji u parfimeriji. 

Ludi za divljom orhidejom
Ako mislite da su svi cvetni mirisi ženstveni i slatki, razmislite ponovo! Mogu biti i sveži i blistavi. Samo pogledajte Jade toaletnu vodu. Glavni sastojak u ovom parfemu je divlja orhideja, egzotični cvet koji raste na različitim mestima širom sveta. Zajedno sa hrskavom jabukom, limunom, vanilom, ćilibarom i sandalovinom dobijate svež i energičan miris koji je savršen za sunčane dane.

Muški miris sa notama romantične ljubičice u srcu
Cvetni parfemi za muškarce? Da naravno. Iako se muški mirisi ne mogu opisati kao cvetni, mnogi sadrže note nežnog, romantičnog cveća, kao što je ljubičica. Focus toaletna voda je odličan primer za to. Gornje note intenzivnog crnog bibera, bergamota i geranijuma stapaju se zajedno sa notama listova ljubičice i lavande u srcu. Zajedno stvaraju intenzivni i topli miris koji je zaista neodoljiv.

 

Cvet pomorandže – cvetni miris za buduće neveste
Cvet pomorandže, opisan je kao afrodizijak zbog svog slatkog i elegantnog mirisa. Često ga koriste neveste (i kraljevske i sve ostale) u buketima i parfemima. Dakle, ako ste buduća mlada, ovo bi mogao biti cvetni miris za vas. Giordani Gold Original parfemska voda jedan je od naših bestselera sa bogatim cvetom pomorandže u srcu koji traje ceo dan.

Klasika cvetnih mirisa – nežna ruža
Moments parfemska voda kreirana je oko majske ruže, ruže koja je poznata kao ruža od 100 latica. Parfimer Fabrice Pellegrin, koji je kreirao ovaj miris, opisuje svoje viđenje cveta; „Veoma prirodan, čist i svež, sa cvetnim, zelenim i mednim tonovima“. Ako volite bezvremenske klasike, ova cvetna parfemska voda je savršena za vas.

 

Luksuzna kamelija stvara elegantan cvetni parfem
Volite luksuzne parfeme? Morate imati Essenza Blossom. Kreiran oko cvetova pomorandže, jasmina i kamelije, poznate kao „cvet luksuza“. Cvet kamelije ima delikatan miris koji se stapa sa ostalim cvetovima, stvarajući prepoznatljiv cvetni parfem koji vam nikada neće dosaditi.

Tekst: