Do izgleda veštačkih trepavica uz maskaru

Da li vam se dopada izgled veštačkih trepavica, ali ste umorni od lepka i pincete? Šta ako biste mogli da uživate dugim, bujnim i uvijenim trepavicama, koristeći samo maskaru? Evo nekoliko saveta kako da to ostvarite!

1. Uvijte trepavice! 
Uvijači za trepavice su možda i zaboravljeni trik koji zaista može učiniti da vaše trepavice izgledaju moćno! Ako dodate malo uvijanja, vaše prirodne trepavice će se u trenu takmičiti sa veštačkim. Upotrebite stari uvijač ili investirajte u novi i obavezno ga uključite u svoju jutarnju rutinu . 

Ako želite da izvučete maksimum, razdvojite postupak u tri faze. Počnite od korena trepavica, zatim sredina i završite na vrhovima. Svaki put držite punih deset sekundi. Popravite izgled maskarom i uživaćete u komplimentima koji vam stižu tokom celog dana! 

2. Dosegnite do svake trepavice
Za potpuni izgled veštačkih trepavica, treba da budete sigurni da ste dosegli do svake trepavice, iz svakog ugla. THE ONE False Lashes 360° savitljiva maskara je dizajnirana upravo sa ovim zadatkom. Jedinstvena četkica pomaže vam da doprete do svake trepavice, dajući vam klinički dokazan izgled trepavica od 360°. *  

Štaviše, nećete umazati kapak dok nanosite maskaru jer je sada lakše nego ikada naneti maskaru i na donje trepavice pomoću posebno oblikovane četkice. 

3. Ne zaboravite na uglove!
Četkica THE ONE False Lashes 360° savitljive maskare takođe ima precizan vrh koji je posebno dizajniran da možete dosegnuti do uglova i dodati sloj više gde god vam zatreba. Možete da namestite trepavice na pravo mesto i uverite se da zaista imate izgled koji želite.

4. Dodatni sloj
Jednom kada ste zadovoljni izgledom trepavica, možete naneti dodatne slojeve na gornje trepavice, spoljne uglove ili gde god vam odgovara prema obliku vaših očiju i uz razmak između trepavica. Glatka formula znači da možete uživate u izgledu bez grudvica i ljuspanja. 

I ne zaboravite: nakon što ste celi dan uživali u izgledu svojih trepavica, ne zaboravite da pravilno uklonite šminku pre nego što odete na spavanje. Pravilna nega vaših trepavica je jedan od načina da pomognete da budu duže i bujnije, prirodno !